×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамин С предпазва от настинкиАмерикански специалисти от Националния институт по здравето на САЩ (National Institute of Health) са обобщили резултатите от 55 проучвания и смятат, че употребата на витамин С, дори в дози над 2 грама дневно, доказано действа срещу проявите на настинка.

“Наистина – изключения има, но те са при хора, поставени в екстремни състояния – силен студ, продължителен престой навън през зимата, спортисти.

Учените обаче подчертават, че редовното всекидневно приемане на достатъчно количество витамин С (над 100 мг дневно, независимо дали чрез храната или допълнително) има положителен ефект върху организма, когато му се налага да се пребори с настинка: “При децата продължителността на заболяването намалява с около 14%, а при възрастните – с около 8%”.

От друга страна, учени от Южна Корея, твърдят, че витамин С, независимо дали приет чрез храните или чрез хранителна добавка, намалява двойно риска от инфаркт. Те са анализирали данни за състоянието на хора с повишен риск от сърдечна недостатъчност. Това свойство а витамин С корейските учени отдават на антиоксидантното му действие, информира Ройтерс.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.