×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамини и билки за здраво сърце Черната статистика сочи, че България е на челно място по смъртност от сърдечно-съдови заболявания. Все повече хора умират от инфаркт или инсулт. Лекарите са категорични, че възрастовата граница е пада с всяка изминала година. Сърдечните болести вече са се превърнали в истинска епидемия, която заплашва всеки от нас. Специалистите са на мнение, че най-доброто, което човек може да направи е да предпази сърцето си преди да е станало късно. Здравословната диета, редовните упражнения, спокойствието подобряват работата на сърдечно-съдовата система. Има още няколко лесни стъпки, които може да предприемете.
Витамини, минерали и микроелементи
•    Витамини: Доказано е, че витамин С и витамин В комплекс помагат за предотвратяването на сърдечните заболявания. Витамин Е пък предпазва артериите от втвърдяването, при което стените им стават по-дебели и това пречи на нормалния кръвоток.
•    Минерали: Магнезият е особено важен за добрата работа на сърцето. Той отпуска кръвоносните съдове и по този начин кръвта се предвижва по-лесно до всички органи. Медта регулира нивото на холестерола и контролира кръвното налягане. Калият също поддържа кръвното налягане ниско и пази от инсулт. Селенът пък предпазва сърцето от негативните ефекти на някои лекарства.
•    Коензим Q10 (Co-Q10): Наскоро учени установиха, че това вещество е ключово за добрата работа на сърцето. Хора, които страдат от дефицит на коензим Q10 имат висок холестерол и рискът от инфаркт и инсулт при тях е много голям..
•    Омега-3 мастни киселини: През последните 25 години са направени над 4500 проучвания по цял свят за ползата от Омега-3 мастните киселини. За съжаление малцина ядат достатъчно риба, за да си осигурят необходимите нива на тези незаменими мастни киселини. Ето защо се препоръчва те да се приемат като хранителна добавка.
•    Соят: Соята и соевите изофлавони са един от най-популярните средства за защита на сърцето.


Билки
•    Глог: Растението се използва широко от лекарите в цяла Европа. То регулира нивата на кръвното налягане и холестерола.
•    Чесън: Има доказателства, че „ароматното” растение понижава холестерола и триглицеридите. По този начин той предотвратява инфаркт или инсулт. Ако не харесвате миризмата на чесън може да го вземате като хранителна добавка.
•    Екстракт от гроздово семе: Въпреки че наблягат на мазните храни, французите рядко се оплакват от сърдечни проблеми. Тайната е в червеното вино и в антиоксидантите, които то съдържа. Ако не пиете вино, може да си набавите полезните вещества на таблетки.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.