×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
вишните помагат при подагра

Консумацията на вишни намалява с една трета опасността от пристъпи на подагра при хора, които вече са развили заболяването, показва американско изследване. Учените наблюдавали 633 пациенти, страдащи от подагра, в продължение на една година и установили, че консумацията на вишни в продължение на два дни, оказва влияние върху вероятността от пристъпи. Пациентите, които приемали до три порции пресни вишни, или консумирали екстракт от вишни, намалявали с 35% опасността от пристъпи спрямо хората, които избягвали вкусния плод. Една порция се равнява на съдържанието на половин чаша или 10 до 12 плода.

Предишни изследвания показаха, че химическите вещества в плода намаляват нивата на пикочната киселина в кръвта. Подаграта е форма на артрит, причинена от кристализирането на пикочната киселина в ставите, което води до остра болка и подуване. Най-често засегната е ставата на палеца на крака, но заболяването може да се развие във всяка друга става. Когато вишните били комбинирани с лекарството алопуринол, понижаващо нивата на пикочна киселина, пристъпите на подагра намалявали с до 75% в сравнение с прием само на на лекарството или само на вишни.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.