×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всичко за сексаПовечето хора приемат за напълно естествено млада, влюбена 20-годишна двойка да се отдава на страстни прегръдки и целувки по цял ден. Какво обаче мислите за 50 – 60-годишните семейства, при които пламъка на страстта още не е загаснал и сексът за тях все още е истинско удоволствие? Предлагаме ви няколко интересни въпроси и отговори, свързани със секса на средна възраст.


Колко процента от хората над 45 години са доволни от сексуалния си живот?
Отговорът е 51%. Мащабно проучване проведено през миналата година показва, че над половината (51%) от хората над 45 години са напълно доволни от сексуалния си живот. 31% нямат мнение по въпроса, а неудовлетвореност изпитват 23% от мъжете и 14% от дамите. Според експертите сексът става много по-пълноценен с напредването на възрастта, защото двойките са стигнали различно ниво на интимност и разбирателство.


С възрастта сексуалното желание намалява.
Отговорът е „Да”. Колкото и да не ни се иска с възрастта сексуалното желание и привличане намаляват. Това се случва както при жените, така и при мъжете. За съжаление на дамите либидото им пада два, до три пъти повече, отколкото при господата. Това се дължи на хормоналните промени, които настъпват в менопаузата. Проблемите с партньора, различните заболявания, умората са най-големите убийци на страстта.


Колко процента от мъжете над 50 години правят секс повече от 4 пъти месечно?
Отговорът е 35%. Според проучване на английски учени 25% от мъжете над 50 години казват, че се боричкат в леглото 4 пъти месечно, а 10% твърдят, че го правят 2 – 3 пъти седмично. За сравнение само 20% от дамите на тази възраст споделят, че се отдават на любовни ласки всяка седмица. С напредването на възрастта двойките все по-рядко правят секс. 65 – 70-годишните се наслаждават един на друг едва веднъж месечно, а тези над 75 години веднъж на няколко месеца.


Колко процента от възрастните прибягват до лечение, за да поддържат активен сексуалния си живот?
Отговорът е 64%. Повечето хора над 55 – 60 години използват лекарства (хормонални или билкови), за да се справят със сексуалните си проблеми. Проучване сочи, че 2/3 са доволни от резултатите и таблетките са им помогнали да възвърнат отново страстта си.


Мъжете на средна възраст, които правят повече секс са изложени на по-голям риск от инфаркт.
Отговорът е „Не”. Дори напротив сексуално активните мъже по-рядко имат сърдечни проблеми, отколкото тези, които са забравили за страстните целувки. Според британско изследване сексът предпазва от инфаркт и инсулт.


Повечето мъже да се сблъсквали с проблема еректилна дисфункция поне веднъж през живота си?
Отговорът е „Да”. Почти 75% от мъжете са имали проблеми с ерекцията поне веднъж. Смята се, че импотентността засяга по-възрастните господа, които често се оплакват от проблеми с простатата и със сърцето. Вече съществуват редица възможности за справяне с този проблем – от конвенционалните – Виагра и Левитра, до природните – Разгонен козел.


Някои лекарства могат да предизвикат еректилна дисфункция.
Отговорът е „Да”. За съжаление много медикаменти като антидепресанти, антихистамини, хапчета за високо кръвно налягане са в основата на импотентността. Ако срещнете такъв проблем, поговорете с лекаря си дали не може да промени терапията ви. Междувременно може да приемате билкови препарати за увеличаване на либидото.


Мъжете на средна възраст по-често имат желание за секс, отколкото жените.
Отговорът е „Да”. Независимо от възрастта мъжете са по-сексуално активни от дамите. В основата на това са хормоните. При дамите в менопауза либидото рязко пада.
Кой е най-често срещаният сексуален проблем на жените в менопауза?
Отговорът е ниско либидо. Сухотата във влагалището, ниското либидо, болката са много често срещани проблеми при дамите в менопауза. Проучванията сочат, че почти половината от жените се сблъскват с неприятните усещания. Решението е приемането на хранителни добавки (като Омега-7, детелина, див ям), които ще облекчат симптомите.


Здравите мъже на средна възраст не се интересуват много от секс?
Отговорът е „Не”. Въпреки че сексуалното желание както на мъжете, така и на жените намалява с годините, то не изчезва напълно. Ниските нива на тестостерон могат да са причина за рязка загуба на либидо при господата. В такива случаи те страдат от еректилна дисфункция, депресия, липса на енергия.


Ревита Ви препоръчва

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Гроздовиден ресник, 40 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Детелина (цвят), 400 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Соя изофлавони, 500 mg

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.