×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Да се предпазим от настинка и грипТялото ни притежава изумителната способност да не допуска развитието на много заболявания, сред които и обикновената настинка и грипа. Когато снабдим имунната си система с необходимите й инструменти за борба с бактериите и вирусите, естественият резултат ще бъде добро общо здраве. Характерната за ежедневието ни обработена храна е лишена от съставките, необходими за „задвижването” механизмите на нашата имунна защита. По този начин ние ставаме магнит за огромен брой патогени, циркулиращи в заобикалящата ни среда, които ежегодно стават причина милиони хора да се разболяват. Подходящата диета и балансирани добавки за подсилване на имунитета могат да ни помогнат да се предпазим от настинка и грип и да засилим вродените ни защитни сили.

Биохрани минус рафинирана захар = силен имунитет

Начинът на хранене е най-важното средство, с което разполагаме, за да въздействаме на имунната си система. Захарта потиска имунната ни защита, като пречи на белите кръвни клетки да обезвредят бактериални и вирусни агенти в организма.

Според изследване, измерващо ефекта на подсладени безалкохолни напитки, последните намаляват имунния отговор с до 50% около 5 часа след поемането на напитката. Същевременно диета, съдържаща пресни зеленчуци, ядки и семена, осигурява необходимото за адекватна реакция на организма срещу болестотворните организми.

Витамин D и Т-клетките

Хората, които осъзнават важността на храненето за общото здраве на организма и осигуряват необходимото количество витaмин D, вече имат стабилна защита срещу настинка и грип. Причината за това е фактът, че витамин D активира Т-клетките за реакция при наличието на вредни микроорганизми. На практика се оказва, че всяка клетка притежава рецептор за витамин D, който при липсата на необходимото количество бива атакуван от вирус. Паралелно с това е установено, че витамин D значително превъзхожда противогрипните ваксини по ефикасност при предпазване от грип.

Витамин С привежда имунните клетки в готовност за действие

Установено е, че витамин С увеличава броя на белите кръвни клетки, които се борят с инфекцията, и стимулира синтеза на интерферон. Интерферонът създава защитен филм върху клетките и по този начин ги предпазва от разрушителното действие на вирусите.

Препоръчителната дневна доза витамин С е 500 мг. Тя ни осигурява синтез на интерферон, достатъчен за поддържане на добро здраве при нормални условия. При наличие на настинка или грип препоръчителната доза се увеличава на 1 гр.

Не на последно място трябва да припомним, че слънчевата светлина е от изключително значение за функционирането на витамин D, така че нека не забравяме да се възползваме от всеки слънчев ден.

Ревита Ви препоръчва:

Алайв мултивитамин, 1g

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.