×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Джинджифилът облекчава гаденетоДжинджифилът е предпочитан както от билкарите, така и от домакините. Той може да се използва, за да овкуси любимата ви манджа или да се справи с проблеми на храносмилателната система и болки в мускулите. Знаете ли обаче, че джинджифилът е най-доброто природно средство срещу повръщане и гадене. Той е ефикасен при всяка ситуация – както при морска болест, така и при бременност.


Без морски неразположения
Проучване на датски учени, публикувано още през 1988 г. сочи, че таблетки с джинджифил пазят военноморските кадети от морска болест. В изследването взели участие 80 здрави мъже. Те били разделени на две групи като мъжете от първата приемали джинджифил, а от втората - плацебо. В края на тестовете изследователите установили, че моряците от втората група съобщават за типичните за морската болест симптоми – гадене, студена пот, повръщане, световъртеж. Доброволците от първата група нямали подобни неразположения.


Помощ при операции
Излизането от упойка след операция често е свързано с гадене, повръщане и неразположение. Лондонски учени анализирали влиянието на джинджифила при 60 наскоро оперирани пациентки, лежащи в реанимация. Половината от тях вземали джинджифил, а другите – плацебо. Оказало се, че билката значително намалява следоперативните проблеми. Доброволките не повръщали толкова и се чувствали по-добре от останалите.


Щастлива бременност
През 2001 година австрийски учени се заемат със задачата да проучат влиянието на джинджифила при бременните жени. В продължение на 5 месеца 17 бъдещи майки били наблюдавани от изследователите. Половината от тях вземали джинджифил всеки ден, а другите плацебо. Резултатите показали, че дамите, които приемат от билката не се оплакват от гадене и повръщане. Не били открити и никакви нежелани странични ефекти.

Ревита Ви препоръчва

Джинджифил (корен), 550 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.