×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


До неочакван извод стигнаха учени от университетския медицински колеж в Лондон, които са са изследвали повече от 10 300 души на възраст от 35 до 55 години за период между 12 и 17 години. Те са категорични, че сънят повече от 8 часа е толкова опасен за здравето, колкото и недоспиването, защото повишава риска от преждевременна смърт и от развитието на тежки животозастрашаващи заболявания като диабет и старческо слабоумие.

Повече от 8 часа сън на нощ може да доведе до депресия, високо кръвно налягане и сърдечни заболявания. Според проучването хората, които спят средно 9 часа на нощ, са два пъти по-застрашени да развият болест на Паркинсон, отколкото тези, които получават 6 часа или по-малко сън. Да се наспиш “както трябва” не означава да прекараш в леглото над 10 часа. Продължителният сън може да бъде по-вреден от недоспиването, твърдят изследователите, цитирани от ВВС. Според тях “Сънят между 7 и 8 часа е идеалния за добро здраве. Той най-добре защитава човешкия организъм от риска от диабет и други хронични заболявания”.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.