×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Егоистите рискуват здравето сиМъжете с голямо самочувствие, които трудно отделят поглед от себе си в огледалото и постоянно мислят за собствените си нужди са изложени на сериозен здравен риск. В това са убедени изследователи от Държавния университет на Мигичан (САЩ). Нивото на хормона кортизол (хормона на стреса) е в пъти повече в организма на нарцисите и егоистите. „Все повече хора живеят само за себе си, те действат самовлюбено и егоистично. Това за съжаление оказва негативно влияние върху здравето им. Те плащат висока цена за липсата на емпация”, казва психологът и ръководител на проучването д-р Сара Конрат. Според нея егоистите трудно реагират на стресови ситуации, те постоянно са под напрежение и изпитват вътрешна неудовлетвореност. В експериментите взели участие 109 доброволци на различна възраст. Учените оценявали характера и поведението им по няколко различни компонента – правота, високомерие, превъзходство, любов към себе си, егоизъм. Доброволците трябвало да попълнят и дълъг въпросник. Изследователите анализирали емоционалното и здравословно състояние на всеки отделен индивид. Оказало се, че нивата на кортизол са много високи при тези, които мислят само за себе си и смятат, че винаги са прави. Повишаването на хормона обаче е предпоставка за развитие на сърдечно-съдови заболявания. „Любопитен факт е, че мъжете са по-засегнати от жените. Тяхната самовлюбеност се отразява на работата на сърцето и сърдечно-съдовата система”, допълва д-р Конрат. Изследователите доказали пряка връзка между нарцистичното поведение и високото кръвно налягане и високия холестерол. Освен това самовлюбените мъже живеят в постоянен стрес дори и да не го осъзнават, категорични са специалистите.
Д-р Конрат и колегите й планират да продължат с изследванията, за да установят защо егоизма и нарцисизма не засяга дамите по същия начин.

При стрес Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Антистрес био квартет 15 ml

Гинко Билоба 15 ml

Гинко Билоба 230 mg

Глог (плод), 510 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион 15 ml, отпуска нервите и подобрява съня

Добро настроение, 471 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Течен калций и витамин D3,

Витамин А и D3,

За здраво сърце Ревита Ви препоръчва

Витамин С и шипка, 500 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Хром, 200 mcg;

GTF Хром, 200 mcg

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.