×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стандартизиран екстракт зелено кафе на зърна от Nature's WayАко искате да нормализирате теглото си и поради тази причина отслабването е тема номер 1 за вас, няма как да не сте чували за екстракта от зърна на зелено кафе. Той е оценен от науката като едно от най-ефективните и напълно безопасни средства за редуциране на теглото.

Екстрактът от зелено кафе дава изключителни резултати в отслабването и това е причината, той да бъде толкова популярен. Оказва се обаче, че ползите от приема му са много повече, отколкото до сега сме предполагали.

Суровите зелени зърна – източник на здраве!

Какво всъщност представлява зеленото кафе? То не е нищо по-различно от неизпечени, сурови кафеени зърна или с други думи – кафе, което не е изпечено. Не си мислете обаче, че обикновеното кафе, което сте свикнали да консумирате под формата на напитка, има същия ефект. Консумирано в умерени количества, то е полезно, но със сигурност няма ефекта, който дава екстрактът от зърна на зелено кафе. Това е така, защото при процеса на изпичане, количеството хлорогенна киселина значително намалява.

Така например, едно скорошно изследване установява, че при топлинна обработка на 230 градуса, кафеевите зърна губят повече от половината си хлорогенна киселина само за 12 минути. Това означава, че за да се възползвате от предимствата на кафето, трябва да го приемате сурово, най-добре под формата на екстракт.

Хлорогенната киселина е един от най-активните компоненти в състава на зеленото кафе. Освен че подпомага отслабването, тя противодейства на свободните радикали. Хлорогенната киселина е фитохимикал, съдържащ се в повечето плодове, но концентрацията й в зърната на зеленото кафе са най-високи.

Хлорогенната киселина инхибира ензимите амилаза и глюкозидаза. По този начин, тя редуцира абсорбцията на захари в стомашно-чревния тракт, намалява нивата на кръвната захар, подобрява инсулиновата чувствителност и естествено – води до постепенното „стопяване”на излишните мазнини.

Клиничните изследвания за зеленото кафе

Множество проучвания са тествали ефективността на зеленото кафе и контрола му върху теглото. Резултатите от всички тях са безспорно доказателство, че приемът на екстракт от зелено кафеводи до значителна загуба на тегло и редуциране на излишните мазнини.

При едно такова проучване, проведено върху 16 участници с наднормено тегло, се оказва, че приемът на патентован екстракт от зелено кафе дава изключителни резултати. Оказало се, че за период от 6 месеца, участниците загубили средно по десетина килограма и намалили нивата на телесните си мазнини с около 4.44%!

Други изследвания са открили, че хлорогенната киселина, съдържаща се в зелените зърна на кафето, ускорява изгарянето на мазнини, провокирайки организма да използва натрупаните с времето запаси.

Още ползи за здравето

Потенциалът на зеленото кафе не се ограничава единствено до редукцията на теглото.

Няколко съвременни проучвания откриха, че приемът на екстракт от зелено кафе може да бъде полезен при хора със сърдечносъдови проблеми. Оказва се, че хлорогенната киселина, съдържаща се в зелените зърна, притежава свойството да намалява систоличното и диастоличното кръвно налягане.

И още!

Екстрактът от зелено кафе понижава кръвната захар. Според проучвания, това се дължи на факта, че хлорогенната киселина блокира отделянето на ензима глюкозо-6-фосфатаза (G6P). В допълнение към това, хлорогенната киселина влияе положително върху абсорбцията на глюкозата. Ето защо приемът на екстракт от зелено кафе може да бъде полезен и за хора с диабет.

Екстрактът от зелено кафе е подходящо средство и за подобряване на психичното здраве. Клинични данни сочат, че хлорогенната киселина, съдържаща се в зелените кафееви зърна, ободрява, тонизира и повишава вниманието и концентрацията. Тук е важно да уточним, че зеленото кафе върши всички тези „чудеса”, без излишно да възбужда нервната система, както се прави обикновеното такова. Тук трябва да отбележим, че зеленото кафе съдържа повече антиоксиданти от зехтина, виното и дори от зеления чай!

Внимание!

Зелено кафе (зърна)При избора на екстракт от зелено кафе, прочетете внимателно съдържанието, указано на опаковката. Екстрактът от зелено кафе, трябва да бъде посочен като стандартизиран, а съдържанието на хлорогенна киселина трябва да бъде не по-малко от 45%!

Най-доброто предложение за капсули зелено кафе е на лидерът в индустрията с хранителни добавки – Nature’s Way. Зелено кафе (standardized) на Nature’s Way съдържа 500 mg стандартизиран екстракт от зелено кафе, доставящ на организма 50% хлорогенна киселина.

В аптеките ще намерите Зелено кафе (standardized) на Nature’s Way в опаковка от 60 капсули, на цена под 40 лв. Опаковката стига за 1 месец (приемат се по 2 капсули дневно). Продуктът е изключително висококачествен. Не съдържа глутен, захар, сол, соя, царевица, мая, пшеница, животински/млечни продукти, изкуствени оцветители или консерванти.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.