×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Равноденствие е астрономическо понятие, с което се обозначава време от годината, в което пътят на Слънцето по небесната сфера пресича небесния екватор. Тогава денят и нощта са приблизително равни. В една година има две равноденствия — пролетно и есенно равноденствие, съответно на 20 или 21 март и 22 или 23 септември.

Много от културите по света и почти всички езически религии почитат равноденствието (както и слънцестоенето) като момент с особено значение. Тогава се устройват едни от основните календарни фестивали и се извършват важни обреди, свързани най-вече със земеделието и плодородието.

Есенното равноденствие е сред едни от най-енергийни дни в годината. То е символ на плодородието, равновесието и мъдростта. Това е времето, в което всички активни процеси в природата се пренастройват в посока  навътре.  Това е времето когато е добре и ние да погледнем навътре към себе си, към своята същност,  да работим за нашето израстване, усъвършенстване и самосъзнание. Това е времето за вътрешен баланс и подготовка за дните с по-малко слънце,  но изпълнени с уют и хармония.

Есенното равноденствие тази година - 22 септември 2018, е по-специална дата, тъй като  бележи началото на колективното осъзнаване на прехода  към нов етап в еволюционното развитие на човечеството. На мнозина дава възможност за осъзнаване на житейската мисия.

Стремежът към покровителство от страна на по-висша сила, стремежът да сме част от нещо голямо, може да доведе през този период към снижаване на самокритичността и неправилна самооценка. Възможно е някои да се присъединят към различни секти,  подмамени от съмнителни „духовни водачи” и учения. Внимавайте.

 

Това влияние ще се усилва с приближаване на датата 21.12.18.,  когато небесните светила се очакпръстът на съдбатава да образуват фигура, наречена от астролозите „Божи пръст” (или Пръстът на Съдбата).

 

През първия есенен месец енергийното влияние на планетите е особено опасно за хората със слаба психика, склонните към депресии, употребяващите алкохол и наркотици.

Статистиката обикновено отбелязва увеличаване и усложняване на депресивните състояния, самоубийствата и нещастните случаи по време на този период.

От друга страна, есенното равноденствие е времето да разгледаме отново живота си и да преценим от какво да се откажем и къде да вложим усилията си, да се откажем от всичко, което няма бъдеще, колкото и да ни се иска да го запазим и да изберем това, което ще ни помогне да променим живота си към по-добро.

През този период може напълно да променим обкръжението си, сферата и мястото на работа, да скъсаме с човек, към който сме силно привързани - натискът на обстоятелствата в тази посока ще бъде непреодолим. Но по-късно, преживявайки тежките загуби, ще имаме шанс да разберем смисъла на случилото се и дори да благодарим за получената яснота и възможност за промяна. Всяка криза бележи началото на нов, светъл период.

Според звездните конфигурации ни предстои да станем свидетели на интересни, глобални промени към по-добро, за които ние вече се подготвяме, да станем свидетели на  раждането на Новия свят. И ако гледаме на бъдещето с надежда и с любов, ако споделяме вярата в справедливостта и милосърдието на Твореца, е време да се готвим за трудните уроци, които ще ни предаде животът през 2012 и следващите години.

 

 

 

Коментари (1)

    • Стоян С.
    • 2018-09-23 00:55:12
    Всъщност Равноденствието настъпва в 4:54 българско време, на 23-ти септември 2018 г.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.