×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Жените постоянно лъжат за теглото си

Жените лъжат повече от веднъж дневно за това какво са хапнали, колко килограма си и как поддържат външния си вид. Данните са на английски учени, оповестили резултатите от изследването си наскоро. Според тях несъзнателно всяка жена лъже по около 474 пъти в годината, когато говори за външния си вид. В повечето случаи дамите спестяват подробности около това какво хапват, колко килограма са, дали не са се изкушили с вкусно шоколадово блокче. Най-популярната лъжа е „Хапнах съвсем малко”, когато се отнася за нездравословни ястия като пица, хамбургер или млечен шоколад. Жените спестяват подробности около това колко вино и бира са изпили. 
В тестовете са взели участие 4000 доброволки на различна възраст и с различен социален статус. 68% от тях твърдят, че се опитват да се хранят здравословно, но от време на време си позволяват малки изкушения. Ето какви са и другите най-често използвани лъжи, когато става въпрос за килограми и отслабване.
  • „Ям само веднъж на ден и след това изобщо не посягам към храната”
  • ”Винаги хапвам по пет порции плодове и зеленчуци”
  • ”Не докосвам бисквити”
  • ”Пих само една чаша”
  • ”Бях много заета, за да обядвам”
  • „Мразя шоколада”
Специалистите съветват вместо да лъжете за начина си на хранене и за теглото си, да спазвате няколко прости съвета, за да се преборите с нежеланите килограми. Доказано е, че хората, които се мерят по-често на кантара, отслабват по-трудно. Препоръчително е да се качвате на кантара веднъж седмично или веднъж на 10 дни. Внимавайте с калориите. Вече има достатъчно компютърни програми, които могат да изчислят колко и какви продукти да ядете и колко калории ще поемете на ден. Някои от тях са достъпни дори за смартфоните. Помолете приятел или близък роднина да се включи в отслабването. Така ще имате достатъчно подкрепа, когато изкушенията са наблизо.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.