×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Защитете детето от грипВсяка майка иска най-доброто за детето си. За съжаление статистиката сочи, че малчуганите са все по-чести посетители на лекарските кабинети. Постоянно повтарящи се инфекции на дихателните пътища, болки в гърлото, синузит, кашлица, затруднено дишане и какво ли още не. В повечето случаи лечението е с антибиотици. Те обаче не винаги са най-доброто решение и в повечето случаи имунната му система на детето отслабва. Така само след няколко седмици друг вирус или бактерия го атакуват. Резултатът е – разтревожени родители и болни деца. Решението е здравословният начин на живот и доброто хранене. За жалост много малчугани отказват категорично да хапват повече зеленчуци и салати и всяко хранене се превръща в истинска война. Не са малко майките и татковците, които се отказват от тази битка. Не всичко е загубено. Може да се преборите с упоритото 3-годишно хлапе по друг начин.

  • Лененото или слънчогледово семе, както и бадемите могат да се смелят  на фин прах, който има сладък вкус. Добавете го в храната на малчугана и той няма да усети нищо. Семената съдържат ценни есенциални мастни киселини и минерали, които стимулират имунната система и намаляват възпаленията на дихателните пътища.

  • Сложете масло от иглика в храната на детето без то да разбере. Маслото няма да промени вкуса на ястието, но ще подсили имунната система.

  • Гответе повече риба. Към соса може да прибавите и малко рибето масло, което съдържа незаменимите Омега-3, 6 и 9, както и витамини А и D.

  • Предложете на мъничето прясно изцедени сокове от портокал, моркови, целина, спанак или ябълка. Комбинирайте вкусовете, докато намерите формулата, която ще хареса на  малчугана. По този начин ще му осигурите необходимото количество витамин С и биофлавоноиди, които са от съществено значение за добрия имунитет.

  • Добавяйте малко счукан калций в комбинация с витамин С към любимите ястия на немирника. Най-добре е да ги слагате в плодовите сокове. Това ще му помогне да заякне и да се изправи срещу вирусите и бацилите.

  • Чесънът е чудесен антибиотик и е истинска бариера срещу бацилите. Изстискайте сока на 2 скилидки и го добавете към задушените зеленчуци. Може да счукате и таблетка с екстракт от чесън, за да не се усеща миризмата.


Прилагайте тези малки трикове всеки ден и след 2 – 3 месеца ще забележите, че детето ви е по-здраво, спи добре и тича щастливо наоколо.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.