×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
кости, зъби, имунна система, депресияВитамин Д получава много внимание в последно време. Той отдавна е познат като есенциален за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби. Най-новите изследвания показват, че той е важен за поддържане на силна имунна система и за цялостното здраве. В действителност ниските нива на витамин Д са свързани с тъгата, отчаянието, ежедневните болки и дори по-кратката продължителност на живота.

Дефицитът на витамин Д достига нивата на епидемия поради една проста причина – хората не прекарват достатъчно дълго време на слънце. Човешкото тяло произвежда витамин Д само при наличие на ултравиолетова светлина. Нашите тела са така устроени, че да прекарват по-голяма част от времето навън, а в съвременното общество по-голяма част от хората прекарват деня си в затворени пространства. Нещата стават още по-лоши, тъй като от десетилетия лекарите предупреждават хората да излизат навън само ако са намазани със слънцезащитни лосиони, които блокират на 100% производството на витамин Д.

Има само два начина за получаване на витамин Д в необходимите количества: всеки ден да прекарваме няколко часа на директна слънчева светлина или да приемаме добавки с витамин Д. Той е едно от най-малко токсичните вещества, което прави почти невъзможно пренасищането на организма с него. Освен това той не си противодейства с никакво лекарство. В крайна сметка е по-добре да си подсигурим достатъчен прием на витамин Д сега, отколкото по-късно да съжаляваме.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.