×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кои бонбони са полезни за здравето?Най-романтичният празник Св. Валентин е само след няколко часа и влюбените трескаво търсят подарък за любимия си човек. Статистиката сочи, че на този ден се купуват тонове бонбони и сладкиши. Искате ли обаче освен да зарадвате любовта на живота си, да направите и нещо полезно за здравето? „Купувайте само черни бонбони за Св. Валентин. Те гарантират доброто здраве на половинката ви!”, светва д-р Гари Каплан, директор на Центъра по интегративна медицина в Ню Йорк (САЩ). "Проучванията са категорични – черният шоколад е богат на антиоксиданти, които се справят успешно със свободните радикали и драстично намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания”, допълва той. Свободните радикали атакуват клетките и ги унищожават. Смята се, че именно те могат да доведат до рак, сърдечни проблеми, стареене на кожата и др. „Може на някои диетолози да не им се вярва, но е факт – черният шоколад съдържа много повече антиоксиданти от плодовете и зеленчуците. Доказано той понижава кръвното налягане и консумацията му в умерени количества в продължение на 5 години може да намали риска от инфаркт с цели 20%. Освен това повишава еластичността на кръвоносните съдове и ги прочиства от плаките”, категоричен е д-р Каплан. Той дава няколко полезни съвета на всички влюбени, които ще си подарят шоколад този Св. Валентин:

  • Изберете бонбони с висок процент какао. Най-добре да е 70 или над 70%;

  • Другите видове шоколад нямат този положителен ефект върху здравето, но умерената им консумация не вреди;

  • Не прекалявайте с шоколадовите бонбони – 2 максимум 3 на ден. Съчетайте ги със здравословна диета от плодове и зеленчуци. Подсилете организма си допълнително с витамини и минерали;

  • Не яжте шоколад преди лягане. Той съдържа кофеин, който ще попречи на добрия сън;

  • Шоколадът е високо калоричен. Спортувайте редовно, за да запазите теглото си.


 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.