×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здраво сърце = добър секс Мъжете на средна възраст, които се грижат за здравето на сърцето си, нямат сексуални проблеми. Ако партньорът ви яде здравословно, спортува, регулира нивото на холестерола си, ще е истински полов атлет. Това се твърди в изследване на американски учени, публикувано наскоро. Над 18% от българските мъже страдат от еректилна дисфункция (импотентност). При по-възрастните (между 40 и 50 години) процентът скача на 20. Оказва се, че лекарствата като Виагра и Левитра не са единственото решение на мъжките проблеми.
"Ако живеете здравословно – храните се правилно, упражнявате се, поддържате нормално тегло, вземате витамини и хранителни добавки, ще преодолеете проблемите в секса”, казва един от съавторите на проучването д-р Стивън Копецки, кардиолог в клиниката Майо в Рочестър, Минесота (САЩ). „Лекарствата, познати досега стават все неефективни. Това е сигнал, че мъжете трябва да се погрижат за сексуалната си активност по друг начин”, допълва той.
Еректилната дисфункция или импотентността при мъжа е невъзможност за постигане на ерекция или нейното поддържане. Заболяването само по себе си е достатъчно притеснително, но често то е и сигнал за сериозни сърдечни проблеми. В повечето случаи артериите на пениса, които трябва да се пълнят с кръв по време на ерекцията, са запушени. Почти всички мъже, които страдат от импотентност са с висок холестерол. Това води след себе си смъртоносни заболявания като инфаркт и инсулт.
"Основният проблем е по какъв начин кръвта циркулира. Ако сравните двама 40-годишни мъже – единия с еректилна дисфункция, а другия без проблеми, вероятността първият да има сърдечно заболяване е 50 пъти по-голяма”, казва д-р Копецки.
Специалистът и неговите колеги са анализирали 6 изследвания, които включват общо 740 души и са проведени в САЩ, Италия, Нигерия и Иран. Периодът на тестовете варира от 2 месеца до 2 години. Резултатите от тях били категорични – ако мъжът се грижи добре за сърцето си, бурният секс е гарантиран. „За съжаление все още не се говори достатъчно за тясната връзка между здравето на сърцето и сексуалната функция. Но това трябва да се промени. Първото, което питам пациентите си, когато дойдат в кабинета ми е каква диета спазват, правят ли упражнения и приемат ли достатъчно витамини и минерали”, допълва проф. Кевин Билъпс, уролог в Университета на Минесота в Минеаполис (САЩ).

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.