×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здравословният сладоледЛятото е сезонът, в който всички посягат към сладоледа много по-често. Вече на пазара се предлагат какви ли не видове от студеното изкушение – с дъх на ванилия, карамел... Знаете ли обаче, че сладоледът освен лятна разхлада може да бъде и полезен? Италиански учени са успели да съчетаят сладкото удоволствие с пробиотици. Същевременно вкусовите му качества се запазват напълно. Изследователите са категорични, че полезните бактерии няма да загубят свойствата си дори при дълбоко замразяване. „Успяхме да направим така, че обикновеният сладолед (около 80 гр) да съдържа достатъчно количество живи полезни бактерии, за да е и много здравословен”, казва д-р Ди Кристо от Университета „Дел Молис” (Италия). „По този начин хората освен, че ще се наслаждават на студеното изкушение, ще приемат и голямо количество важни за организма бактерии.”
Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които са изключително полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Благодарение на тях организмът възвръща нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Съществуват редица доказателства, че те намаляват холестерола, регулират кръвното налягане, предпазват от заболявания на дебелото черво (включително и рак). Освен това пробиотиците успешно се борят със стреса и се използват за подмладяване на организма. Съществуват около 500 различни вида добри бактерии. Двете най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Обикновено те могат да се намерят в млякото и млечните продукти.
Подобни опити да се направи сладолед с пробиотици са разработили и бразилски учени. Изследователите смятат, че студеното, здравословно изкушение скоро ще бъде хит на пазара.

Ревита Ви препоръчва

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.