×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
зелен чай за отслабванеПолзите на зеления чай за здравето са открити още от преди 4000 години и от тогава той се е превърнал в истинска напитка – чудо.

Тайните съставки на зеления чай
Тайната на зеления чай се крие в богатството му на катехин полифеноли, най-вече епигалокатехин галат. Той е мощен антиоксидант, който потиска развитието на раковите клетки. Eфективен e и в понижаването на лошия холестерол, както и в потискането на абнормното образуване на кръвни съсиреци: понижават риска от тромбози и най-вече инфаркт и инсулт.

Зеленият чай – помощник в борбата с излишните килограми
Освен, че понижава риска от сърдечно-съдови заболявания, зеленият чай доказано води до отслабване и повишава нивото на метаболизма. Това става с помощта на антиоксидантите, а също и на кофеина, който се съдържа в зеления чай. Достигнали до централната нервна система, те стимулират използването на излишните мазнини за получаване на енергия – процес наречен термогенеза. Така се повишава енергията, отделя се вода и се изгарят мазнините. За разлика от кафето, което също съдържа кофеин, зеления чай води до загуба на мазнини по-ефективно, поради съчетанието на кофеина с антиоксиданти.

Зеленият чай ни помага и да се движим повече, с което допълнително горим калории, защото мазнините се използват преимуществено за енергия, а въглехидратите в по-малка степен. Това води до повишаване на издръжливостта и осигурява по-дълго време за физически натоварвания.

Зелен чай – напитка или таблетки?
Можем да се възползваме от ползите на зеления чай и в двете му форми. И все пак таблетките съдържат по-висока концентрация на полезни съставки от една чаша чай. Една таблетка дневно ни осигурява антиоксидантите, които се съдържат в около 10 чаши зелен чай. Освен това много често в състава на таблетките влизат и други полезни растения, които увеличават полезните ефекти на зеления чай.

Green tea slim освен стандартизиран екстракт на зелен чай, съдържа и ябълков оцет, който засилва липолитичния ефект. Добавянето на хром пиколинат повлиява въглехидратната обмяна и потиска желанието за прием на рафинирани захари. Така се получава една комбиниция от полезни съставки, действаща целенасочено в посока редукция на теглото, изгаряне на излишните мазнини и повишаване на енергията.

Текст: д-р Мариана Цонева


лекар-ординатор в МБАЛ "Проф. Стоян Киркович" Стара Загора

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.