×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Зеленият чай забавя стареенетоОпасността от сърдечно-съдови, нервни, психични и ставни проблеми при любителите на зеления чай е много по-малка, отколкото при останалите хора. Твърдението е на група учени от Медицинския университет Тохоку в Сендай (Япония). Изследователите смятат, че зеления чай може да подмлади човек. „С напредване на възрастта ние се сблъскваме с редица проблеми – болки в ставите, високо кръвно налягане, нарушения на паметта.... При хората, които пият зелен чай, тези неразположения са значително по-малко. Успяхме да докажем, че напитката може да спре времето, да забави стареенето”, казва ръководителят на проучването д-р Ясутке Томата. Той и неговият екип започнали изследването през 2006 г., като подбрали близо 14 000 доброволци на възраст между 55 и 90 години. Всички те трябвало да попълват въпросници за това колко чай пият на ден и какво се включва в хранителния им режим.
Изследователите открили пряка връзка между консумацията на чай и намаляване на характерните за възрастта промени – болки в кръста и ставите, висок холестерол и високо кръвно, деменция. Колкото по-голямо количество чай пие човек, толкова по-бавно остарява, смятат изследователите. Те взели предвид и другите хранителни навици. Консумацията на повече плодове, риба, ограничаването от тютюнопушенето и алкохола също намаляват броя на инсултите и случаите на Алцхаймер.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Зелен чай 150 mg,

Зелен чай /slim/ 630 mg, за отслабване

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.