×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Изварата е диетичен продукт, който се използва не само в кулинарията, но и в медицината и козметиката. Тя е незаменима храна за жените на всякаква възраст, смята д-р Джоана Бадвиг, известен биохимик в Европа в сферата на изследванията на раковите заболявания. След редица експерименти тя е установила ефикасна рецепта за профилактика на ракови заболявания. 2 супени лъжици естествено ленено масло се смесват със 100 – 150 гр. извара до еднородна маса. Употребата на тази смес един път дневно, води до редукция на туморите в след 3 месеца, казва д-р Бадвиг.

Според други изследвания изварата е изключително богата на калций, който е необходим  за стабилния растеж и здравина на костите, косите и ноктите. За момиченцата изварата е необходима поради бързия им растеж, за жените – по време на бременност и кърмене, за по-възрастните дами – когато започне климакса и след него. С други думи – през целия живот на жената.

Освен това изварата съдържа много желязо, фосфор, натрий, витамини (А, Е, Р, В2, В6 и В12), които помагат за усвояването на хранителните вещества и влияят благотворно на работата на сърцето и кръвоносната система. Не на последно място са приятните вкусови качества на изварата и ниската й калоричност, което я прави задължителен продукт в различни диети.

Ревита ви препоръчва:

Ленено масло, 474 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.