×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Изследвай се безплатно за СПИНМобилен кабинет ще извършва безплатни и анонимни консултации и тестове за ХИВ от 7 до 12 април между 16-18.30 часа до Лятната естрада в Борисовата градина. По този начин всички столичани имат възможност да проверят своя ФХИВ статус. Инициативата е подкрепена от Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”, финансирана от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария към МЗ и Столична община. Поводът е „Великденски фестивал 2012” в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата.   Доброволци от Националната доброволческа мрежа ще раздават на гражданите информационни материали за профилактика на ХИВ/СПИН и на други сексуално преносими инфекции.
В цялата страна целогодишно работят и 19 кабинета за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН.  В тях всички граждани на страната могат да направят също безплатно и анонимно изследване на ХИВ статуса си. Информация за кабинетите може да откриете на сайта www.aidsprogram.bg.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.