×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Добро настроение

 

 

Сметки, грижи, отговорности и вечно бързане за някъде… Заедно с тях, постепенно започва да искристализира и усещането за неудовлетвореност, което често е резултат от прекалено големите изисквания, които поставяте към себе си и останалите.

 

Всичко това е само част от водовъртежа, в който най-вероятно и вие се намирате.

 

Визуализирайте (съвсем буквално) как препускате към заветната цел. И се замислете – докато тичате запъхтени, не пропускате ли толкова много неща по пътя си? В крайна сметка, важен е не само крайният резултат, но и пътуването. Ако сте спокойни и целенасочени, ще забележите много повече „знаци” и ще научите много уроци. Никога не се знае какво има зад следващия ъгъл по пътя. Ако бързате прекалено, ще го пропуснете всичко.

 

Намалете темпото, иначе няма да ви се получи. Колкото повече бързате, толкова повече ще бързате. Вие правите това, защото сте под стрес. Правите го, защото сте напрегнати и тревожни. Но как да се измъкнете от лапите на стреса?

 

Доверете се на билките!

 

Може би ще ви бъде трудно да се измъкнете от капана на депресията и безпокойството. Може би имате нужда от мъничко помощ. Имате нужда от тласък, който да ви „настрои” на вълна спокойствие! Този тласък, ще получите от билките, които приемани в определена комбинация, могат напълно да възстановят хармонията на тялото и ума!

 

Фитотерапията има огромни достойнства пред редица синтетични медикаменти. В продължение на хилядолетия, фитотерапията е била ефективно средство за лечение на редица болести. Тя използва основно лечебните свойства на билките, които имат висока поносимост и приемът им не предизвиква странични ефекти.

Фитотерапевтичните хранителни продукти нямат токсични ефекти и могат да бъдат чудесно средство за подобряване на здравето!

 

Рецепта за щастие?

 

Ашваганда+Сибирски женшен+Лавандула+Златен корен. Да, точно така – това е рецептата! А продуктът, който комбинира всички тези растения, се нарича Антистрес и добро настроение!

 

За добро настроение

 

 

Антистрес и добро настроение е съвременна, вегетарианска фитотерапевтична формула с изцяло натурано съдържание. Тя комбинира стандартизирани екстракти от Ашваганда, Сибирски женшен, Лавандула и Златен корен. Всяко едно от растенията е с проверени качество и произход.

 

Приемът на Антистрес и добро настроение се препоръчва срещу:

 

Депресии от различен произход,

Безпокойство

Тревожност

Апатия

Хронична умора

Безсъние

 

Тези прояви най-често са симптоми на дистрес (негативен стрес), който неминуемо води до емоционално, психическо и физическо „прегаряне”.

 

Примът на Антистрес и добро настроение води до хармонизиране на системите в тялото и увеличаване на психическата и физическа жизненост. Изцяло натуралният билков комплекс възстановява нормалното състояние на надбъбречните жлези, чиято дейност през периоди на интензивен стрес, може сериозно да бъде увредена.

 

Едни от най-често срещаните симптоми при понижена функция на надбъбречните жлези са нервност и раздразнителност, превъзбуденост, усещане за слабост и умора, затруднена концентрация, безсъние и др.

 

Понижената функция на надбъбречните жлези, води до състояние на хипогликемия и може да предизвика тотално изтощение на тялото и ума.

 

Можете да видите Антистрес и добро настроение ТУК!

Продуктът има превъзходно действие върху нервната система. Не предизвиква зависимост и не води до неприятни странични ефекти.  Връща спокойствието и нормалния жизнен тонус!

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.