×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Красотата може да бъде постигната с помощта на множество природни средства. Тяхното приложение е бързо и лесно и дава ненадминати резултати. Възползвайте се от силата на природата!Какаово маслоКакаовото масло е достъпно във всяка аптека и то на много ниски цени. То е богато на хранителни и успокояващи кожата вещества. Полезно е за много суха кожа и се използва като балсам за устни по време на студените зимни дни. Можете да го нанасяте и върху сухи лакти и пети.

Зехтин

Твърди се, че зехтинът е любимият „продукт" за коса на Донатела Версаче. Можете да използвате маслиненото масло като маска за коса. Само го нанесете върху косата и оставете да подейства за 20-60 минути, а след това изплакнете обилно с вода и измийте косата си с шампоан.

Бадемово масло

Това е чудесен овлажнител за тяло и лице. Можете да го използвате, ако нямате наличен крем за лице или лосион за тяло. А ако добавите и любимите си етерични масла, можете да се потопите в свят, изпълнен с благоухания и приятни аромати.

Кокосово олио

Въпреки че е почти непознато в България,  кокосовото олио е един от най-популярните продукти в света в наше време. Използва се като маска за коса. Можете да го използвате и при сухи устни или други сухи части на тялото.

Чай Ройбос

Този невероятен чай от Южна Африка съдържа много антиоксиданти. Линдзи Пийнар, американски представител на козметична линия, съветва да се пие по една чаша чай Ройбос всеки ден. Запазете торбичката и на следващия ден можете да я използвате като тонер за лице.

Чай от лайка

Чаят от лайка е не само много вкусен, но и е една от най-полезните и безопасни напитки в света. Този чай традиционно се пие преди лягане, поради способността му да успокоява нервите и да прави съня по-лек.  Можете да го използвате като тонер за кожата върху деликатните части на тялото или да слагате студени компреси при подпухнали очи.

Мед

Медът има няколко полезни хранителни вещетва, както и отлични анти-бактериални свойства. Добавя се в много продукти за грижа за кожата - маски за лице или тяло. Не е нужно да споменаваме, че е сладък и лепкав, следователно трябва да го нанасяте много предпазливо.

Ревита Ви препоръчва:

Кокосово масло, 474 mg


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.