×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво казва науката за BioCell колаген (Хидраплениш)Когато полагаме грижи за кожата си, трябва да бъдем особено прецизни, използвайки най-качествените продукти. Затова, нека поговорим за BioCell Collagen (Хидраплениш).

Множество сериозни проучвания доказват, че BioCell Collagen (Хидраплениш) може значително да намали както сухотата на кожата, така и да редуцира съществуващите бръчки или да предотврати появата на нови такива.

Скорошно изследване показа, че ежедневният прием на 1гр BioCell Collagen (Хидраплениш), за период от 12 седмици, увеличава синтеза на кожния колаген, в резултат на което сухотата на кожата спада със 76%, а бръчките и фините линии намаляват с цели 13%!

BioCell Collagen (Хидраплениш) е сочен и като изключително ефикасно средство в подкрепа на нормалното функциониране на ставите. Той спомага смазването на ставите, увеличавайки синовиалната течност, увеличава тяхната подвижност и участва във възстановяването на хрущяла. Рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване върху състоянието на 80 пациенти с хронични болки в ставите, показва, че BioCell Collagen (Хидраплениш) значително намалява дискомфорта и сковаността.

Патентованият състав на BioCell Collagen (Хидраплениш) доставя хондроитин сулфат, който подсилва ставния хрущял, както и много хиалуронова киселина, която е абсолютно необходима за смазването на ставите и постигането на гладка и хидратирана кожа.

Според друго съвременно проучване, редовният прием на BioCell Collagen (Хидраплениш) в продължение на 28 дни, увеличава с цели 60 пъти нивата на хиалуронова киселина в кръвта!

Установено е също, че приемът на BioCell Collagen (Хидраплениш) инхибира (потиска) действието на хиалуронидаза – ензимът, който разрушава хиалуроновата киселина в организма. Това означава, че BioCell Collagen (Хидраплениш) се справя отлично срещу процесите на стареене и кожната дехидратация, попълвайки основните структурни компоненти на кожата.

Предимствата на BioCell Collagen (Хидраплениш), както в облекчаването на болки в ставите при остеоартрит, така и в поддържането на здрава и млада кожа, от медицинска гледна точка са категорично доказани.

Ясно е, че не можем да върнем времето назад, но пък можем да забавим процесите на стареене по най-ефективно доказалия се метод – допълнителен прием на BioCell Collagen (Хидраплениш).

BioCell Collagen стимулира естествения регенеративен потенциал на организма, допринасяйки за млада кожа и активни стави, без да се налага да се подлагате на хирургични интервенции!

BioCell Collagen е активна съставка на серията Хидраплениш на Nature’s Way.

Коментари (2)

    • Pitanka
    • 2013-10-25 08:44:40
    Как спроред Вас, мога да си поръчам нещо от предлаганите и добре рекламирани продукти, без да имам къкъвто и да и ориентир за цената им? Това е много дразнеща реклама- повярвайте!!!
    • Sonia
    • 2013-10-25 09:57:37
    Здравейте, В край на статията има линк към продуктите, където, избирайки конкретен продукт, може да видите цените. Под статията продуктите също са видими на въртележка. Целта на статията е да информира. Продуктите, и съответно техните цени, са достъпни по много начини в сайта. Благодарим Ви за споделеното мнение. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.