×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво не знаете за сънищатаВсяка вечер сънуваме. Но знаете ли откъде идват сънищата, какво означават и може ли да ги контролираме?


Сънуването помага на уроците.
Ако учите за важен изпит, по-добре поспете малко повече, отколкото да дремете над учебника. Според изследователи от Харвадския университет, когато спите може по-лесно да научите материала или да решите задачите. По време на сън мозъкът постоянно преработва информация. Специалистите са категорични, че за да постигнете максимален успех в стаята трябва да е тъмно, проветрено и наоколо да няма компютър, телевизор или мобилен телефон.


Мъжете и жените достигат оргазъм насън.
И двата пола изпитват върховното блаженство по време на сън. Това се случва по време на REM съня или няколко пъти през нощта. И мъжете, и жените често имат еротични сънища, които предизвикват оргазъм.


Най-разпространеният сън е за изневяра.
Случвало ли ви се е да се събудите облени в пот и притеснени, че половинката ви изневерява? Ако отговорът е „Да”, трябва да знаете, че не сте сами. Изневярата е най-често срещаният кошмар и за двата пола. Този сън рядко има нещо общо с действителността, но без съмнение е много неприятен.


Човек сънува няколко пъти само за една нощ.
Според специалистите на всеки 90 минути човек сънува. Обикновено първият сън продължава около 5 минути, а последният може да е дори 45 минути. Изчислено е, че човек сънува над 100 000 пъти през живота си.


Човек сънува и, когато е буден.
Много хора сънуват секунди преди да са се събудили. Те изживяват мечтите си буквално наяве и им е трудно да отделят съня от реалността.


Всички сънища имат значение.
Сънували сте как любимият ви човек се превръща в птица или имате две глави... Без съмнение колко щуро е видението ви, то има значение и може да се разтълкува. Според експертите чрез сънищата човек се освобождава от своите скрити желания и страхове.


Значението на повтарящите се кошмари.
Сънувате един и същи кошмар отново и отново... Добре е да разберете символиката на видението. Ако например в съня си зъбите ви падат, трябва да потърсите по-дълбокия смисъл. За подсъзнанието зъбите са символ на думите, които изричате.


Може да управлявате сънищата си.
Изследване на американски учени, в което са участвали 3000 доброволци, сочи че човек може да управлява сънищата си. Оказало се, че 64.9% от участниците са наясно, че сънуват, а 34% знаели точно по какъв начин да програмират сънищата си. Със силата на волята и въображението си човек може сам да определи какво да сънува, категорични са учените. Тази техника е особено полезна за хора, които страдат от повтарящи се кошмари.

За добър сън Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.