×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Калцият в помощ на пробиотицитеКомбинацията между калций и пробиотичини добавки (като тези, които съдържат Lactobacillus) помагат за регулирането нивото на добри бактерии в червата и намалява високия холестерол. Това показва ново проучване на немски учени, публикувано наскоро. Първите добри резултати идват само след четири седмици редовен прием на калций и пробиотици. "Открихме изненадваща взаимовръзка между двата вида добавки. Те си взаимодействат така, че подпомагат работата както на храносмилателната, така и на сърдечно-съдовата система”, се казва в доклада на изследователите от университета "Фридрих Шилер" в Йена (Германия). „Оказва се, че влиянието на пробиотиците в червата се засилва и нивото на добрите бактерии се повишава, когато човек приема допълнително калций”, пишат още учените. Комбинацията от двете добавки регулира липидния профил както при мъжете, така и при жените.
Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които са изключително полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Вече е доказано, че благодарение на тях организмът възвръща нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Освен това те предпазват от заболявания на дебелото черво (включително и рак), борят се със стреса и напрежението. Съществуват около 500 различни вида добри бактерии. Двете най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Това проучване прибавя още една полза от пробиотиците.
В тестовете са взели участие 34 мъже и жени на различна възраст с висок холестерол. Те били разделени на две групи. В продължение на четири седмици първата група приемала пробиотични добавки, а втората пробиотици в комбинация с калций. Всяка седмица доброволците се подлагали на кръвни тестове. Резултатите показали, че и при двете групи се наблюдава намаление на лошия холестерол. При хората, които вземали калций обаче били по-бързи и по-драстични. Учените смятат, че причината за това може да се дължи на факта, че пробиотиците и калцият действат в синхрон за подобряване човешкото здраве. Изследователите са се позовали на други проучвания, според които калцият сам по себе си помага за регулиране липидния профил на човек.

Ревита Ви препоръчва

Корал калций, 805 mg

Калций § магнезий, 250 mg

Калций & магнезий & цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калций & магнезий & витамин D, 250 mg

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус Кидс, 80 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.