×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кафето пази от рак на кожата?Ако всяка сутрин ставате и първата ви работа е да изпиете чаша кафе, то имаме добра новина за вас. Колкото повече кафе пиете, толкова по-малък е рискът да развиете рак на кожата. Данните са от проучване на Harvard Medical School в Бостън (САЩ), публикувани в списанието на Американската асоциация за изследване на раковите заболявания. „Резултатите ни сочат, че кофеинът в кафето намалява риска от базално-клетъчния карцином – един от най-често срещаните видове рак на кожата”, казва ръководителят на проучването доц. Хили Хан. Според него и колегите му консумацията на кафе понижава и опасността от диабет и болестта на Паркинсон.
Базално-клетъчният карцином е един от най-често срещаните видове рак на кожата. Той се появява като бавно растяща, незарастваща рана, склонна към кървене, обикновено сред възрастните хора, но и не само, по откритите части на тялото.
Доц. Хан и колегите му анализирали здравните картони на  112 897 участници в продължение на 20 години. 22 786 от тях били диагностицирани с базално-клетъчен карцином. „Резултатите ни показват, че кофеинът в кафето, колата, чаят и шоколада намаляват опасността от рак”, обяснява специалистът. Все пак ще са необходими допълнителни проучвания, за да се каже колко точно кофеин е необходим, за да се предотврати появата на тумор.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.