×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Килограмите пречат на доброто представяне в училищеКолкото по-пълно е детето, толкова по-лошо се представя в училище. Наднорменото тегло при учениците влияе най-вече върху способността на малчуганите да решават задачи. Това изненадващо откритие е на изследователи от Центъра по обществено здраве към Медицинския университет в Мисури (САЩ). През последните 40 години броят на децата с наднормено тегло се е увеличил драстично. Това без съмнение оказва негативно влияние върху здравето на подрастващите. „Резултатите от изследването показват сложните връзки между наднорменото тегло и всичко останали дейности ”, казва главният изследовател доц. Сара Гейбъл. Тя и колегите й анализирали здравните картони и успеха на 6250 деца от първи до пети клас. Родителите представяли информация на учените и за начина на живот на малчуганите – с какво се хранят, спортуват ли, по колко време прекарват пред телевизора и компютъра и т.н. През 3 месеца децата били претегляни. Оказало се, че по-пълните ученици се справят по-лошо в училище. Те имали проблеми най-вече с математиката.
"Бяхме изумени от това откритие. Но за съжаление това не са единствените последици от затлъстяването. Наднорменото тегло води след себе си опасни здравословни проблеми. Ето защо родителите трябва да вземат под внимание с какво се хранят децата им, спортуват ли достатъчно и как да ги върнат в добра форма”, допълва специалистката.

Ревита Ви препоръчва

Мореплаватели/ Фокус формула за концентрация (за деца) 235 mg

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца 1.55 g







Алайв желирани мултивитамини за деца 3.5 g

Мореплаватели/ Мултивитамини (за деца), 480 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.