×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кога сексът е позволенХората, преживяли инфаркт или инсулт, както и тези с тежки сърдечни заболявания често не правят секс. В началото на тази година обаче Американската асоциация за сърдечни заболявания излезе с препоръка, че сексуалната активност е напълно приемлива за тези пациенти. Лекарите дават няколко препоръки в тази насока.
Жените, задължително трябва да се консултират с лекар преди да посегнат към контрацептивите. Мъжете пък могат да срещнат затруднения с ерекцията – страничен ефект от сърдечните медикаменти.
”Жените и мъжете със сърдечни проблеми не бива да се отказват от секса. Това е неизменна част от живота. За съжаление рядко се говори по този въпрос. Важното е пациентите да следват указанията на специалистите и няма да има никакви проблеми”, казва кардиологът проф. Глен Н. Лейвин. „Липсата на сексуална активност често може да доведе до тревожност и депресия. Сексът не може драстично да навреди на сърцето. Сексуалният акт не продължава толкова дълго, че да има от какво да се плашим. Общият процент от сърдечно-съдови инциденти в резултат на любовен акт са много малко”, допълва той. Лекарите публикуваха и няколко съвета, подходящи за хора със сърдечни проблеми.

  • След диагностициране на сърдечното заболяване, попитайте лекаря как това ще се отрази на сексуалния ви живот. Може да се окаже, че някои неща, които досега сте правили не са препоръчителни, а други – дори желателни.

  • Жените със сърдечно-съдови заболявания трябва да се консултират със специалист по отношение безопасността и действието на контрацептивите.

  • Пациенти с тежки сърдечни заболявания, не бива да правят секс, докато състоянието им не се стабилизира.

  • Лекарствата, които подпомагат сърдечната функция не бива да се спират, дори и да повлияят върху либидото и потентността.

  • Лекарства срещу еректилна дисфункция обикновено са безопасни за хора със сърдечни заболявания. Пациентите обаче трябва да се посъветват с лекуващия  лекар преди да предприемат каквито и да било мерки.


 

Ревита Ви препоръчва

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Канела, 400 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.