×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
кокосовото масло убива кариесаКокосовото масло, обработено със специални храносмилателни ферменти, възпрепятства ръста и унищожава кариесните бактерии Streptococcus mutans и по този начин защитава зъбите от разрушаване. Това обявиха биолози на годишната конференция на британското Дружество по обща микробиология, състояла се в Уорик. Streptococcus mutans е бактерия, която изяжда захарта и другите въглехидрати и отделя млечна киселина, разрушаваща зъбния емайл. През последните години учените се опитват да намерят способ да заставят организма да унищожава тези бацили и сам да се защити от кариеса.

Група биолози, ръководени от Деймиън Брейди от Технологичния институт в гр. Атлън е изследвала действието на различни хранителни продукти върху бактериите в устната кухина. Учените установили, че някои частично преварени продукти, например млякото, влияят негативно на жизнената дейност на стрептококите, като им пречат да се закрепват върху зъбния емай е да образуват плаки. Брейди и колегите провели експерименти с различни храни и установили, че кокосовото масло, обработено с храносмилателни ферменти, унищожава или спира размножаването на повечето видове стрептококи, които обитават устната кухина, в т.ч. и Streptococcus mutans.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.