×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Фолиевата киселина, наричана още витамин В9, принадлежи към групата на В витамините. Тя предпазва от развитие на анемия и подпомага произвеждането на нови, здрави клетки в организма. Другото й важно предназначение е да подпомага развитието на мозъка, черепа и гръбначния стълб на плода. Всяка жена, която има намерение да зачене, трябва да има достатъчно количество фолиева киселина в организма си преди да забременее.

Стандартният прием на фолиева киселина от жени, които планират бременност, е 400 мкг дневно. Проблемът обаче се явява когато става въпрос за непланирана бременност. При подобни ситуации, последващият прием на витамин В9 е безмислен, тъй като едва когато жената разбере, че е бременна, мозъкът и гръбнакът на бебето вече са формирани. Затова, всяка жена в детеродна възраст, се нуждае от ежедневен прием на фолиева киселина, дори и да не планира бременност в близко бъдеще.

Важно е да се знае, че човешкото тяло не синтезира фолиева киселина, нито пък може да съхранява за дълго запасите си от нея. Естествената фолиева киселина, която се набавя посредством храната, бързо губи активността си по време на усвояването и преработката. Това е причината, поради която допълнителният й прием от жени в детеродна възраст, е силно препоръчителен.

Според някои нови изследвания, приемът на фолиева киселина възпрепятства развитието на някои ракови заболявания, и предпазва от инсулт при възрастните хора.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.