×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Според учените съществуват сериозни научни доказателства, че приемът на боровинки, къпини, ягоди и други семчести плодове има полезно въздействие върху мозъка и може да помогне за предотвратяване на загубата на памет и други проблеми, свързани с напредналата възраст. Докладът за ползата от приема на семчести плодове е публикуван в Списание за селскостопанска и хранителна химия на Американската химическа асоциация (ACS).

В тази статия д-р Барбара Шукит-Хейл и д-р Маршал Г. Милър посочват, че на фона на все по-голямата продължителност на живота, е обезпокоителен броя на човешките жертви и разходите за здравни грижи при лечение на болестта на Алцхаймер и други форми на мозъчна дегенерация. Според тях най-новите изследвания показват как приемът на семчести плодове може да бъде полезен за мозъка на хората в третата възраст. Верността на тези твърдения е потвърдена с множество изследвания върху клетки, животни и хора.

Техният обзор доказал, че семчестите плодове помагат за поддържането на мозъка в добро здраве по няколко начина. Тези плодове имат високо съдържание на антиоксиданти, вещества, които предпазват клетките от увреждане от свободните радикали. Двамата лекари докладвали още, че семчестите плодове променят начина, по който невроните в мозъка общуват помежду си. Тези промени в предаването на сигнали могат да предотвратят възпалението на мозъка, което допринася за увреждане на невроните и подобряват моториката и сетивността. Те смятат, че по-нататъшни изследвания ще покажат дали тези ползи се дължат на определени съставки, които се срещат във всички семчести плодове или уникалната комбинация от химически вещества във всеки вид семчест плод е различна.

Ревита Ви препоръчва:

Червена боровинка, 430 mg

Червена боровинка (плод), 465 mg

КРАН Rx – червена боровинка 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.