×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лекуват депресията по телефонаСтрадате от депресия? Вместо да ходите до кабинета на лекаря си, може да се обадите по телефона. Провеждането на психотерапия вече може да се прави и по жицата от разстояние. Това сочи ново проучване на американски изследователи. Учените са на мнение, че хората, с психични и емоционални проблеми, е по-вероятно да се лекуват по-продължително, ако се обадят по телефона вместо да посетят кабинета на специалист. Все по-често лекарите предлагат на пациентите си да се чуят по телефона за консултация. Телефонните сеанси са изключително подходящи и за хората с ограничено свободно време. Използвайки мобилните устройства, съветите на специалиста мога да се получат на път за вкъщи или за работа, както и в моменти, когато депресията се засилва. „Понякога няма значение дали пациентът е в кабинета или легнал удобно на леглото у дома си. Важен е разговорът”, казва ръководителят на изследването д-р Дейвид Мор. „Нашето проучване показа, че психотерапията по жицата може да е толкова  ефективна, колкото и ако се проведе лице в лице.” Учените са установили, че много от пациентите са склонни да прекъснат сеансите, ако се налага да посещават всяка седмица лекаря си. В тестовете са участвали 325 души с клинична депресия. Доброволците били разделени на две групи. Хората от първата се подложили на телефонна терапия в продължение на 18 седмици, а тези от втората – всяка седмица се виждали с психоаналитика.
Резултатите показват, че процентът на отказали се от терапията по една или друга причина е значително по-голям във втората група (над 35%). „Качеството на терапията по телефона е съизмеримо с качеството на обикновената терапия. Може би е време да приемем, че съвременните технологии могат само да ни помогнат при лечението”, допълва още д-р Мор.

Ревита Ви препоръчва

Добро настроение, 471 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валерианa, 525 mg

Izi Night, 252 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Мелатонин, 2,5 mg

Глог (плод), 510 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.