×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Хартиена лента за ръка играе ролята на термодатчик и може да помогне за предотвратяването на прекомерното излагане на слънце и така да намали опасността от рак. Устройството предупреждава хората, когато са изложени на определено количество ултравиолетова радиация, като променя цвета си. Мониторът работи и цветът му тръгва да се сменя от жълто на розово, когато ултравиолетовата радиация се засили. Лентата действа чрез агент, освобождаващ киселина, който улавя ултравиолетова светлина и се оцветява в зависимост от нивата на pH в индикатора. Агентът се разгражда от слънчевата светлина и това води до бърза промяна на цвета.

Лентите са разработени така, че да са съобразени с различните видове кожа, в зависимост от различните нива на търпимост, които хората имат към слънцето. Например лентата за хора със светла коса и кожа ще променя цвета си по-бързо от лентата на някой с тъмна коса и кожа. Устройството ще бъде пуснато в продажба от шведската компания Интелего Текнолъджис, създадена от шведския предприемач Клаес Линдал. Лентите са за еднократна употреба и след използването им трябва да се изхвърлят. Ориентировъчната им цена е около 25 стотинки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.