×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Любопитни факти за настинкатаЗимата е сезонът на настинките и грипа. Вирусите са навсякъде – подсмърчащи, кихащи хора, които се борят с болестта. Ще ви предложим няколко интересни факти за зимните болести, които могат да ви помогнат да се преборите с тях по-лесно.

Няколко милиона души се разболяват от грип всяка година в България. Черната статистика сочи, че между 600 и 1000 души умират. Причините са – усложнения от грипа или липса на адекватно лечение. Лекарите призовават – още при първите симптоми потърсете специалист и започнете лечение. Някои бацили са много коварни.

Децата и възрастните са най-застрашени от вирусите. Малчуганите се разболяват между 3 и 8 пъти годишно, докато хората в зряла възраст – 2 – 3 пъти.

Проучвания сочат, че употребата на аспирин при лечение на настинки, увеличава количеството на вируса и носните секрети. Ето защо той не се препоръчва при такива състояния.

Риновирусите могат да оцелеят до три часа извън човешкия организъм. Това означава, всички повърхности, до които болният се е докосвал са опасни. Мийте често ръцете си и минавайте с дезинфектант дръжките на вратите, клавиатурата на компютъра, плотовете, дистанционното...

Настинката обикновено започва 2 до 3 дни след като сте се заразили. Има хора обаче, които носят вирусите и до седмица. Първите симптоми са запушен нос и болки в гърлото. Следващите признаци са кихане и секреция от носа.

В началото най-доброто лечение е приемът на много течности и почивката. Добрият сън ще помогне да се почувствате по-добре. Пилешката супа се препоръчва от векове като изпитано лекарство. Топлата течност и солта облекчават симптомите. Сиропът от черен бъз е най-бързото и ефективно природно лечение срещу настинките и грипа. Той може да се дава и на деца.

Проучвания сочат, че 95% от вирусите навлизат през носа, размножават се и покосяват човек. Това е най-голямата входна врата за бацилите. Ето защо специалистите препоръчват през зимата да се  покрива не само устата, но и носа.

Доказано е, че хората, които спят по-малко от седем часа на нощ са изложени на 3 пъти по-голяма опасност да се разболеят. Имунитетът и сънят са пряко свързани категорични са специалистите.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамини, 1 g


Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Алое вера (сок от цели листа), 1000 ml

Алое вера (гел и сок), 1000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1000 ml

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.