×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Малки трикове срещу настинкатаПресен сок с джинджифил.
Прясно изцедения сок е сред най-добрите средства за борба с бацилите. Напитката е богата на Витамин С, който е силен имуностимулатор и ще помогне на тялото ви да се пребори по-бързо с вирусите. Комбинирайте няколко плода или зеленчука. Може да включите портокал, ябълка, моркови и краставици. Задължително обаче е да сложите малко джинджифил в чашата. Това ще придаде интересен вкус, но и ще помогне на имунната система да работи на пълни обороти.

Чай с мляко и мед.
Пренесете се във Великобритания. Комбинирайте горещ чай, мед и мляко. Използвайте зелен чай, мента, лайка или маточина. Забравете за черния чай, който може да раздразни стомаха и да създаде повече неприятности. Ако искате нещо още по-здравословно и много вкусно, добавете малко ванилия.

Топла супа.
Супата е задължителна част от менюто, когато сте болни. Дори обикновеният бульон може да ви помогне да се почувствате по-добре. Добавете малко юфка или ориз за повече вкус. Пилешката супа е традиционно средство срещу грип. Тя се усвоява лесно от организма, но е достатъчно питателна.

Пресни плодове.
Въпреки че през зимата пазарът не е толкова богат на пресни плодове, може да си направите истинско пиршество. Направете десерт от папая, банани, мандарини, грейпфрут, портокали и киви. Всички те са богати на витамини и минерали и ще подсилят имунната ви система.

Кисело мляко.
Киселото мляко подсилва имунната система и по този начин се бори с вирусите. Причината е, че съдържа пробиотици, които се грижат за добрата работа на храносмилателната система. Може да комбинирате кисело мляко с плодове – една чудесна лека закуска.

Витамини и минерали.
Приемът на цинк ще ви помогне да се преборите по-лесно с настинката и ще намали периода на възстановяване. Вземайте цинк в комбинация с витамин С, D и В.

Билки
Ехинацея, черен бъз, чесън... Всички те подсилват имунната система и се справят с вирусите и бацилите. Важно е обаче да знаете, че трябва да ги приемате редовно и продължително време. За разлика от лекарствата, които действат мигновено, билките трябва да се натрупат в организма. Те обаче нямат странични ефекти и са много по-щадящи за тялото. Освен това подпомагат имунната система сама да се справи с външните влияния.

Ревита Ви препоръчва

Collactate, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус имун систем сироп, 120/240 ml

Самбукус сироп 120/240 ml

Черен бъз (плод & цвят), 575 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Джинджифил (корен), 550 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.