×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Митове за храненето и диетитеВсички се вълнуваме от темата за диетите и здравословното хранене, но сред цялата информация по този въпрос съществуват и редица заблуди, които с течение на времето са се утвърдили като истини. Ето няколко от тях:

  1. 1.      Ако имате спешна нужда да се отървете от няколко килограма, най-подходящи за тази цел са драстичните диети


Подлагайки се на ударна и „бърза“ диета, вие всъщност се отдалечавате от истинската си цел – трайно поддържане на здравословно тегло. При такъв строг режим, почти всеки човек би могъл да отслабне, но за кратко. Естествено е, че е недопустимо да поддържате подобен хранителен режим дълго време. Освен че след прекратяване на диетата си, много бързо ще натрупате нови килограми, рискувате и да влошите сериозно здравето си.

  1. 2.      Късните вечери водят до напълняване


Това не е съвсем вярно. Но що се отнася до вечерята, много по-важно е колко калории приемате и дали храната е здравословна.

  1. 3.      Храните с минимално съдържание на мазнини и захар помагат в отслабването


Това е вярно, но само донякъде. Ако започнете да консумирате повече диетични заместители на храните с високо съдържание на мазнини и захар, най-вероятно ще се разделите с няколко килограма за кратък период от време. До тук добре. Само че, не всички диетични храни са здравословни. Освен това, статистиката показва, че много хора се заблуждават, че дори и да консумират големи количества диетични храни отслабват. Те обаче, забравят за броя на калориите, които приемат.

  1. 4.      Можем да хапваме по малко от всичко


Абсолютна лъжа, с която по-лакомите от нас обичат да се самоуспокояват. Здравословно ли е да хапваме джънк фууд например? Забравете за всякакви хамбургери, тестени закуски, пуканки, вафли и всевъзможни сладки изкушения, ако искате да отслабвате. Това правило важи, без никакви уговорки. Дори да го правите веднъж в седмицата и по малко, негативните ефекти върху теглото и здравето продължават да важат.

  1. 5.      „С тази диета, вие ще свалите 15 килограма от теглото си само за…..“


Масова заблуда, с която за съжаление много хора предпочитат да се заблуждават. Качественото и здравословно отслабване означава, че след специалния си хранителен режим, вие трябва да задържите постигнатото тегло за не по-малко от година. Много специалисти и диетолози са категорични, че свалянето на 2 килограма телесно тегло на седмица, е най-ефективно и безопасно. Лесни победи и бърз успех не съществуват. Лесно и бързо отслабване също.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.