×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Млякото стимулира работата на мозъка Една чаша мляко може да подсили мозъчната дейност. Хората, които често пият мляко помнят по-добре, концентрират се без проблем и по-бързо вземат решения. Това показват резултатите от проучване на американски учени, публикувани в International Journal в края на миналата година. Изследователите от Университета на Мейн (САЩ) тествали 900 мъже и жени на различна възраст. Доброволците, разделени на две групи, били подложени на 8 отделни експеримента – за памет, концентрация, вземане на решения. Хората от първата група пиели по 1 чаша мляко всеки ден, а тези от втората – вода. Оказало се, че най-добри резултати отчели тези доброволци, чиято диета включва повече мляко и млечни продукти. Учените взели под внимание и други фактори – възраст, начин на живот, нездравословни навици, наследственост. „Хората, които пият мляко се справят с поставените им задачи 5 пъти по-добре от останалите. Резултатите сочат още, че те са склонни и към по-здравословна диета. Трябва да се отбележат и ползите на млякото за костите и сърцето”, се казва още в публикацията.
Въпреки че са необходими още изследвания, учените предполагат, че някои хранителни вещества, които се съдържат в млякото пряко влияят върху мозъчната функция.

Ревита Ви препоръчва

Гинко Билоба 500 mg, за по-добра памет и концентрация

Гинко Билоба 500 mg

Гинко Билоба 230 mg

Гинко Билоба 15 ml,

Calmeral, 600 mg

Мега – ДХК, 1000 mg

Холин и Инозитол (Витамин В4 и Витамин В8)

Фокус формула за концентрация, 235 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.