×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Красота

 

Въпреки че жените живеят средно по-дълго от мъжете, те боледуват по-често. Жените пазаруват повече продукти от мъжете независимо дали става въпрос за хормонален дисбаланс, проблеми със съня, ниски енергийни нива и ниски нива на витамин D. Това създава множество възможности за производителите на хранителни добавки. С появата на все повече изследвания жените се запознават все по-детайлно с природните продукти. Те купуват все повече добавки, тъй като много повече от мъжете се вълнуват от това да съхранят доброто си здраве и да забавят процеса на стареене.

 Пробиотици. Все повече се увеличават специфичните нужди на жените като инфекции на пикочните пътища или гъбични инфекции, с тях се увеличава и нуждата от пробиотици.  Много търсени са формулите съдържащи различни щамове полезни бактерии, тъй като всеки щам има специфично действие и комбинацията от тях може да донесе повече ползи за здравето на стомашно-чревния тракт. Пробиотичните добавки увеличават значително ефективността на конвенционалните лекарства за справяне с бактериалния вагинит при жените.



Магнезий. Животът на жените в днешно време е станал много по-стресов, което е свързано със съвместяването на множество задачи. В резултат на това жените изпитват все по-често нервна възбудимост, безсъние, главоболие и мускулно напрежение. Това са класически симптоми за магнезиев дефицит. Жените вземат все повече стимуланти, за да имат сили да скачат от задача в задача, че не им остава време за почивка. Увеличава се и броят на жените, които страдат от хроничен стрес. Учените съветват идеалния баланс калций-магнезий да бъде 2:1 от всички източници като вода, храна и добавки. Приблизително 70% от жените в Западния свят страдат от магнезиев дефицит. Магнезиевият цитрат е силно усвоима форма, която е много ефективна. Друг вариант е трансдермалното му приемане  чрез магнезиеви кремове или олио или ваната с магнезий.



Куркумин. Все по-често в бъдеще ще чуваме за куркумата и нейните активни съставки. Те имат огромен потенциал при защита на клетките и в борбата с туморите. Куркуминът влиза в състава на множество различни формули, тъй като спира възпалението и унищожава свободните радикали, а възпалението отключва множество процеси, водещи до образуването на тумори. Приемът на куркумин се препоръчва по време на химио- и лъчетерапия, тъй като увеличава действието на лекарствата и предпазва здравите клетки от негативното въздействие на раковите клетки.



Гроздови семки. Екстрактът от гроздови семки инхибира ароматазата – ензим, който превръща андрогените в естрогени. Освен това този екстракт спира развитието на рака като инхибира свързването на ракови клетки с кръвоносни съдове и по този начин ги оставя без кислород и хранителни вещества. Много екстракти от гроздово семе съдържат танини, които не се абсорбират, затова е добре да се потърси формула без танини.

 

Нар. Нарът съдържа омега-5 мастни киселини, които са мощно терапевтично средство срещу рак на гърдата. Активната омега-5 мастна киселина в екстракта от семки на нар инхибира раковите клетки. Ефективността на маслото от семки на нар при рак на гърдата е свързано с това, че той е инхибитор на ензима ароматаза, който влияе на стероидния метаболизъм. Дисбалансът е свързан с рака на гърдата и на простатата.

Витамин Д. Изследване на Националния раков институт на Тайланд установило връзка между ниските нива на витамин Д и напредналите фази на рак на гърдата с големи тумори. Витамин Д е важен, защото той спира някои от възпалителните фактори свързани с образуването на тумори. Различията при рецепторите в гена за витамин Дможе да направят някои жени по-склонни към развитие на рак на гърдата, тъй като те не могат да усвоят правилно този витамин. Най-добре е да се приема като добавка витамин Д3, тъй като това е формулата, която организмът синтезира от слънчевата светлина.



Дииндолилметан - за нормализиране баланса на естрогена. Правилният метаболизъм на естрогена е отговорен за намаляване риска от рак на гърдата, матката и маточната шийка. Недобре балансираният метаболизъм на естрогена е свързан още с ендометриоза, предменструален синдром и перименопауза. Ксеноестрогените, открити в пестицидите, хербицидите и пластмасите от бита, са често срещана причина за нарушения в метаболизма на естрогена и развитие на естрогенна доминантност - топ хормонален проблем сред жените в днешно време. Добрата новина е, че балансът на естрогените може да се възстанови и по естествен път - с помощта на веществото дииндолилметан, което се среща в броколите и други зеленчуци от семейство Кръстоцветни. То влияе на обмяната на естрогена, подобрява хормоналното здраве, спомага за поддържане на нормално тегло, намалява риска от някои видове рак. Днес дииндолилметанът може да се открие в много от натуралните продукти, използвани като алтернатива на конвенционалната хормонозаместителна терапия. Те са добро решение при естрогенна доминантност и други широко разпространени хормонални нарушения. Част от тези продукти е и формулата на Nature's Way - ДИМ Плюс™, която съдържа 25% дииндолилметан, зеленчукова смес от кръстоцветни зеленчуци, витамин Е и др. ДИМ Плюс™ допринася за нормалния метаболизъм на естрогена и възстановяване на хормоналното равновесие по естествен път:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.