×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
"НЕ" на косопада!Дълга, гъста, здрава и устойчива – за такава коса копнее всяка жена. Но и всяка жена рано или късно се сблъсква с проблема на изтощаване, изтъняване и падане на косата. И понеже в основата на женската красота стои именно блестящата и поддържана коса, споделяме новия начин за справяне с проблема.

Едва в последните десетилетия учените откриват, че палмитолеиновата киселина (Омега 7) се съдържа в големи количества в кожата и е отговорна за нейната хидратация. Омега 7 киселината овлажнява сухите лигавици и ги предпазва от свободните радикали, които причиняват язви, сухота на гениталиите, очите и устата. Тя значително подобрява цялостното състояние на кожата и косата. В растението ракитник (облепиха) се съдържа най-високата концентрация на палмитолеинова киселина Омега 7. Със своето омекотяващо и хидратиращо действие маслото от ракитник се използва като  чудесно средство за суха и старееща кожа, като й помага да запази своята гладкост, еластичност и свеж вид. Всички знаем, че причината за неприятното падане на косата не е в самия косъм, а в корена и кожата. Маслото от ракитник изключително добре благоприятства върху кожата и точно затова способства за намаляването на косопада.

Растението е изключително богато  на  хранителни вещества и витамини. В състава му присъства и цялата гама есенциални мастни киселини от групите Омега 3, 6, 7 и 9. Съдържа още мононенаситени триглицериди от 80 до 95%, с което е рекордьор сред естествените масла. Ракитникът е шампион и сред другите източници на палмитолеинова киселина Омега 7 – концентрацията му е над 45%.

Гео Нутришън предлага произведено в Америка масло от ракитник във вид на капсули. Съставките на Брилиант лук са ценен материал за кожата при всички възрасти. Следвайки съвременните тенденции на нутрикозметиката за поддържане на красотата „отвътре”, Брилиант Лук е перфектният избор. Под формата на меки желатинови капсули за перорален прием, той е мощен „anti-aging” стимулатор за целия организъм и по-специално за кожата, косата и ноктите. Освен това подобрява цялостното състояние на имунната система, оказва благоприятно въздействие на стомашно-чревния тракт и на сърдечно-съдовата система.

Ревита Ви препоръчва:

Brilliant Look, 450 mg

Коментари (2)

    • daniela
    • 2011-04-23 10:44:25
    az go pia i niama efekt pri kosopada
    • Maria
    • 2011-04-26 08:23:06
    Здравейте Даниела, Много съжалявам да го чуя. Удобно ли е да споделите с нас какви са причините за косопада и от колко време приемате Брилиан Лук? Благодаря, че споделихте с нас и лек ден! Поздрави, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.