×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидант

 

Повечето от вас поне веднъж са чували за антиоксидантите бета-каротин, ликопен, зеаксантин и лутеин. А знаете ли нещо за най-мощния антиоксидант в природата -астаксантина?

Астаксантинът е червен пигмент, открит в някои риби и микроводорасли, и в скаридите. Той е мощен антиоксидант, който доказано укрепва сърдечно-съдовото здраве, предпазва мозъка и нервната система от оксидативния стрес и насърчава функциите на имунната система.

Зелените водорасли Haematococcus pluvialis произвеждат големи количества астаксантин при неблагоприятни за тях условия, като например интензивна експозиция на ултравиолетови лъчи, поради което астаксантинът, синтезиран от тях е със силни антиоксидантни свойства.

 

AstaReal – пионери в отглеждането на микроводорасли, източник на астаксантин!

В началото на 90-те години на миналия век, компания AstaReal разработва изключително напреднала и единствена по рода си технология, използвайки специално проектирани фотобиореактори за култивиране на микроводорасли Haematococcus pluviailis (HP). Целият процес започва в лабораторията, където семенните култури се култивират при стерилни условия. Те са обогатени с основни хранителни вещества и светлина, което позволява оптимален растеж и пролиферация (зелена фаза). Когато културите достигнат своята оптимална плътност в зелената фаза, те се пренасят в уникалните по рода си фотобиореактори от неръждаема стомана, където започва производството на астаксантин (червена фаза).

След като водораслите са достигнали зрялост, те се събират, намачкват се и се изсушават. Крайната биомаса представлява чист червен прах, източник на високи концентрации на астаксантин.

Фотобиореакторите са индивидуално разработени и специално проектирани, за да осигурят оптимално зреене на клетките. Благодарение на тази ненадмината технология, се осигурява среда, позволяваща на културите да достигнат ненадминати нива на зрялост! Резултатът? Превъзходни естествени продукти с астаксантин, отличаващи се с най-високи качество, стабилност и концентрация на пазара!

Благодарение на усъвършенстваните технологии и дългогодишната експертиза в производството на микроводорасли, компания AstaReal произвежда само естествени астаксантинови продукти, които дори надхвърлят пазарните стандарти.

Първият вътрешен производствен обект на компанията е създаден в Густавсберг, Швеция в началото на 90-те години на миналия век. Тогава AstaReal е първата компания в света, която започва да произвежда естествен астаксантин от микроводорасли!

Производствените съоръжения на AstaReal са сертифицирани по ISO и HACCP, а продуктите - сертифицирани от Halal и Kosher.

AstaReal Group и компанията-майка Fuji Chemical Industries Co., Ltd. са световни лидери в научно-изследователската дейност върху водораслите Haematococcus pluviailis и производството на натурални продукти с астаксантин. AstaReal продължава да бъде №1 в производството на естествен астаксантин.

 

AstaReal® - Най-изучаваната марка астаксантин в света!

Най-добрият източник на естествен астаксантин са микроводораслите Haematococcus pluviailis, които естествено произвеждат астаксантин – процес, който е част от жизнения им цикъл.

Естественият астаксантин от микроводорасли AstaReal ® се предлага на пазара под формата на хранителна добавка в продължение на повече от 15 години. Патентованият AstaReal ® астаксантин, получен от Haematococcus pluviailis е оценен в множество проучвания, които доказват, че той не е генотоксичен и е 100% безопасен.

-AstaReal® - доказана клинична безопасност! Проучванията за безопасността на AstaReal® са близо 50 и са проведени върху 1400 души, преминали през терапия с AstaReal® астаксантин за период от 2 седмици до 6 месеца. Използваните дози варират от 2 mg до 45 mg на човек на ден. Данните показват, че AstaReal® е напълно безопасен, независимо от дозата и продължителността на прием.

През 2010 г., астаксантиновите естери, получени от haematococcus pluvialis получават статут GRAS (Generally Recognized As Safe) – общопризнати са за безопасни със съдействието на Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) след още допълнителни изследвания върху действието им.

Спецификациите на AstaReal® астаксантин са признати като международен референтен стандарт за астаксантинови естери, получени от haematococcus pluvialis в Осмото издание на Food Chemicals Codex (FCC) - сборник от международно признати стандарти за определяне чистотата и качеството на различни хранителни съставки, който се издава от United States Pharmacopeial Convention, Inc.























  Източник   Средни нива на астаксантин
Омари 0,3 mg / 100 g
Сьомга 3 mg / 100 g
Крил 4 mg/100 g
Водорасли Haematococcus pluviailis (Източник на AstaReal® астаксантин) 6000 mg/100 g

Коментари (2)

    • Аристомен Пецов
    • 2017-09-25 21:50:07
    Здравейте, Искам да знам в кои аптеки може да се намери продукта? Поздрави, А
    • Ревита
    • 2017-09-26 14:18:16
    Здравейте, Продуктът е съвсем нов на пазара и все още не е с добра дистрибуция. Може да ни посочите удобна за Вас аптека, където да заредим от продукта, или да направите поръчка онлайн ето ТУК. Доставката е безплатна на територията на цялата страна. Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.