×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Най-много хора в света умират от инфаркти, инсулти и др. болести на сърдечно-съдовата система. Традиционните обвинения за това отнасят стреса, наследствените фактори, пушенето и пр. Но американски специалисти посочват и няколко други, не по-малко опасни причини за сърдечен удар, съобщава Yahoo Health.
1. Лоши съседи – изследване е установило, че хората, които мечтая да се преселят заради съседи-скандалджии, имат с 10% по-висок риск от инфаркт.

2. Антибиотици – много от тях се оказват вредни за сърцето, например азитромицин, дори при непродължителен период на употреба.

3. Инфекции – повечето възрастни хора умират от инфаркт и болести на сърцето именно, когато хванат някаква инфекция и трябва много да се пазят дори от грип.

4. Семейни проблеми – те увеличават риска от сърдечен удар с 34%. Те са един от най-сериозните фактори особено с нарастването на възрастта и партньорите хората трябва да се пазят взаимно.

5. Проблеми с бъбреците – дори незначителни проблеми с бъбреците водят до статистически доказано повишаване на риска от инфаркт с 20%.

6. Градският начин на живот – всекидневното пътуване до работа в адски задръствания или претъпкания обществен транспорт е сериозен рисков фактор за сърдечен притъп, твърдят германски учени.

7. Зли началници – като правило пациентите, които се прекарали инфаркт, споделят че неадекватното поведение на шефа им е една от най-вероятните причини, предизвикали проблемите със сърцето.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.