×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Сокът от грейпфрут може да помогне на болните с диагноза рак да избегнат страничните ефекти, предизвиквани от приема на големи дози лекарства, твърдят учени от Чикагския университет. Само 1 чаша грепфрутов сок на ден увеличава тройно ефикасността на лечението на раковите заболявания. До неотдавна, обаче, учените бяха уверени точно в обратното, напомня dailymail.co.uk. Лекарите препоръчваха на раковоболните да избягват приема на грейпфрути по време на активна терапия, тъй като този плод може да снижи равнището на усвояване на лекарствените препарати от организма

Но многобройни тестове са показали, че това правило не се разпространява върху лекарствените препарати срещу рак. Тяхното действие не само се увеличава заедно с приема на грейпфрутов сок, но и ефективността на лекарствата се повишава в пъти.

Резултатите от изследването позволяват да се направи извод, че употребата на грейпфрутов сок при лечението на онкоболни, способства да бъдат намалени двойно дозите на силнодействащите препарати и независимо от това лечението става много по-ефикасно. Намалява се и количеството странични ефекти: повдигане, повръщане, световъртеж.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.