×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3 извор на младостта Омега-3 ненаситените мастни киселини, на които са богати тлъстите риби (като сардините и смьомгата), са един от най-добрите начини, за да поддържате тялото и духа си млади. Без съмнение те подобряват работата на сърцето, заздравяват костната система и се борят срещу депресията. Стотици здравни експерти са категорични, че ако искате да запазите младостта си, трябва да приемате ленено масло ежедневно. То е един от най-добрите източници на Омега-3.

Защо са толкова ценни?
За да разберат по-добре дейността на ненаситените мастни киселини, учените изследвали белите кръвни клетки на над 600 доброволци без проблеми със сърцето. Проучването продължило 5 години, когато някои от доброволците вече се оплаквали от различни сърдечни заболявания. Изследователите установили, че с течение на времето клетъчната структура се променя, клетките постепенно спират да работят и умират. Те разделили доброволците в две групи като на половината от тях давали допълнително Омега-3, а на другата – плацебо. По време на експеримента учените доказали, че клетките на хората с по-високи нива на Омега-3 живеят по-дълго и структурата им се запазва непокътната. Освен това ненаситените мастни киселини предпазват клетките от „остаряване” и те работят на пълни обороти. Според изследователите това е една от основните причини Омега-3 да се смятат за най-добрия източник на младостта.


Повече Омега-3
Хората не знаят какво е нивото на Омега-3 в кръвта им и дали клетките им се нуждаят от повече. Факт обаче е, че ако не хапвате често сьомга или сардини, най-вероятно страдате от недостиг на ненаситени мастни киселини. За да приемате повече Омега-3:

  • Не пропускайте мазните риби. Както вече стана ясно, сьомгата и сардините са най-добрият източник на Омега-3. Специалистите съветват да ги включите в менюто си поне 2 – 3 пъти седмично.

  • Не подценявайте ядките. Доказано е, че някои ядки като орехите и бадемите например са също богат източник на ценните киселини.

  • Хайде на яйцата. Проучване, проведено през 2006 г. показа, че хората, които консумират яйца на закуска поучават много повече Омега-3 от останалите, които предпочитат печените филии.

  • Опитайте телешкото. Факт е, че телешкото месо е много по-здравословно от свинското. Освен всичко то съдържа голямо количество ненаситени мастни киселини.

  • Време е за ленено масло. Много хора, които нямат възможност да ядат риба всеки ден, могат да си набавят необходимото количество Омега-3 чрез лененото масло. То съдържа Омега-3, Омега-6 и Омега-9 и е най-лесният и подходящ начин да запазите младостта на клетките си.


 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.