×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Омега-3

 

 

Американската сърдечна асоциация публикува изявление, в което потвърждава ползите от омега-3 полиненаситени мастни киселини по отношение на превенцията на сърдечно-съдовите заболявания.

 

Консултативният съвет оцени доказателства от многобройни рандомизирани клинични проучвания, проведени върху протективното действие на омега-3 при коронарна сърдечна болест, предсърдно мъждене, внезапна сърдечна смърт, сърдечна недостатъчност, инсулт и миокарден инфаркт. Главният извод на консултативния съвет е, че приемът на омега-3 в след прекаран инфаркт на миокарда намалява риска от коронарна сърдечна болест и последваща смърт.

 

Специалистите са категорични, че добавянето на рибено масло към ежедневната диета на пациенти с предшестваща анамнеза за миокарден инфаркт, може да предотврати последващи хоспитализации и сърдечно-съдова смърт.

 

Омега-3 мастни киселини са вид полиненаситени мастни киселини, които намаляват хроничното възпаление в тялото. Това възпаление може да увреди кръвоносните съдове и да доведе до сърдечни заболявания и удари.

 

Омега-3 мастни киселини понижават нивата на триглицеридите и до известна степен – на кръвното налягане. Те коригират сърдечния ритъм, контролират съсирването на кръвта и значително редуцират риска от инсулт и сърдечна недостатъчност.

 

Те имат ключово значение за нормалното развитие и растежа. Недостигът им в диетата в комбинация с прекомерен прием на омега-6 мастни киселини се счита за основния фактор, допринасящ за редица сериозни заболявания. Тъй като човешкото тяло не може да произвежда омега-3, е необходимо редовно да се доставят на организма чрез храната или хранителни добавки с висококачествено рибено масло. Освен за сърдечно-съдовата система, омега-3 са крайно необходими и на нервната система и мозъка.

 

Вече има достатъчно изследвания, които потвърждават благоприятните ефекти на омега-3 и при астма, рак, депресия, псориазис и възпалителни заболявания на червата, включително като болест на Крон и улцерозен колит.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.