×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Оптимизмът укрепва имунитетаКолкото по-положително мислите, толкова по-здрави ще бъдете. Това показват две паралелни проучвания на учени от Университета на Кентъки и Университета в Луисвил (САЩ). Резултатите категорично сочат, че колкото по-ведро гледате на живота, толкова по-лесно ще се преборите с различни заболявания. Оптимизмът най-много влияе върху имунната система. Изследователите установили, че ако човек, който се подлага на сърдечна операция и не се притеснява за изхода на процедурата, след това много лесно се възстановява. Песимистите пък напротив – те трудно оздравяват. Проучванията сочат, че паричните проблеми, стресът и неприятните емоции, драстично увеличават риска човек да се разболее.
В продължение на няколко месеца учените наблюдавали здравословното състояние и ежедневието на 124 студентите. Оказало се, че тези, които се притесняват прекалено за финансовата си стабилност, за любовните си отношения и за училищните задачи, се разболяват много често от оптимистите. “Когато хората гледат ведро на живота, имунната им система е много по-здрава. Не ви съветвам да имате нереалистични окачвания , но не бива и да слагате черните очила “, казва д-р Сюзън Сегерстром, ръководител на едно от изследванията.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Collactate, 400 mg

Витамин С & биофлавони, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С & шипка, 500 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Мико дифенс, 1 000 mg

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.