×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Плодовото кисело мляко и плодовите коктейли са най-ефективният начин за отслабване, тъй като дават усещане за ситост и в същото време са ниско калорични, обясниха водещи диетолози. Киселото мляко и шейковете с плодове могат да ви заситят бързо и то след консумацията на много малки количества. Германско проучване показва, че консумирате 13% по-малко калории при всяко ядене, ако хапвате йогурт на всеки два часа. Ефектът се постига благодарение на веществото метилцелулоза. Според американски учени този индигриент бързо предизвиква чувство на засищане и може да помогне в борбата с излишните килограми

Метилцелулозата представлява бял прах, който се разтваря в студена вода. При нагряване приема формата на гел и заприличва на желатин. Този сгъстител се използва не само при йогуртите, киселите млека и плодовите шейкове, но и при приготвянето на различни печива. „Този индигриент може да създаде чувство на ситост даже при човек, който е изял съвсем малко количество храна”, отбелязва Карстен Хютерман, един от авторите на изследването. Сега пред учените стои задачата да разберат как метилцелулозата въздейства на стомаха и как най-ефективно да бъде използвана за коригиране на теглото.

Коментари (1)

    • Натали
    • 2013-01-28 12:25:07
    Думата е не "индигриент", а - " ингредиент", а най-добре - "съставка"! Нали сме българи!

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.