×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Оказва се, че антибиотиците не само убиват полезната микрофлора и предизвикват алергия, но могат да доведат и до затлъстяване.

Специалисти от Университета на Ню Йорк доказаха, че микрофлората в храносмилателния тракт не само отговаря за усвояването на полезните вещества, но и контролира абсорбацията на мазнините и предпазва от затлъстяване. А антибиотиците буквално съсипват тази микрофлора.

Изследователите са подкрепили изводите си с опити над лабораторни мишки. На гризачите били сложени по няколко инжекции с антибиотици, без да им се дават средства за възстановяване на микрофлората. Всичките мишки напълняли значително след експеримента, пише сп. New Scientist.

Датски учени пък са направили статистически медицински анализ, данните от който сочат, че децата, получавали високи дози антибиотици през първите шест месеца от живота си са по-склонни към напълняване следващите 7 години.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.