×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Откриха гена на депресията Специфичен ген може би е виновен за депресивните състояния при човек. Това твърдят американски изследовател, посветили две десетилетия в изследвания и тестове на този проблем. Специалистите установили връзка между гена RNF123 и развитието на тежка депресия. Тестовете сочат, че той засяга пряко онази част от мозъка наречена хипокампус, която се променя при хора с тежка депресия. След продължителни изследвания с ядрено-магнитен резонанс учените установили, че генът MKP-1 е два пъти по-активен при хората, които страдат от депресия, в сравнение с останалите. Хипокампусът е дял от мозъка, отговорен за дългосрочната памет и пространствената ориентация.
Според изследователите депресията е генетично обусловена. Ето защо опасността човек да развие депресия, вследствие генетичната промяна, е близо 40%.
Необходими са още изследвания за получаването на повече информация за връзката между гените и развитието на депресия, поясняват експертите.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Глог (плод), 510 mg

Добро настроение, 471 mg

Корейски женшен, 560 mg

Шлемник (билка), 425 mg

Хмел (цвят), 310 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана (корен), 530 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.