×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Откъде идва косопадът?Дамите знаят, че красивата коса е едно от оръжията, с което пленяват мъжете. За съжаление обаче не всички могат да се радват на красивите и гъсти  коси като бразилките. Косопадът е проблем, с който се сблъскват жените на всяка възраст. На какво се дължи това има ли „нормален” косопад. Може би, ако разберете причината за този проблем, ще може да приложите и адекватно лечение.


Фактите
Не се плашете, ако видите, че няколко кичурчета коса са се заплели около пръстите ви докато си вземате душ. Нормално е човек да губи средно по 50 – 100 косъма на ден. Доказано е, че ако прекалявате с миенето, може да загубите и до 250 косъма. Това, разбира се, не означава, че трябва да я оставите мръсна. Има периоди, в които косата изтънява – пролетта и есента повечето хора забелязват усилен косопад. Тогава имате чувството, че оплешивявате. Ако косопадът ви притеснява обаче, най-добре е да потърсите специалист. Той може да ви каже дали проблемът е временен или е симптом на по-сериозна болест.
Проблем с щитовидната жлеза. Щитовидната жлеза играе огромна роля в обменните процеси на организма. Косопадът може да е признак на проблеми с щитовидната жлеза – хипертиреоидизъм или хипотиреоидизъм. Хипертиреоидизмът е състояние на повишена хормонална продукция на щитовидната жлеза. Обратното при хипотиреоидизъм – хормоните са прекалено малко. Заболяванията се доказват с кръвни тестове. В по-голяма част от случаите проблемът се решава с медикаменти, които балансират нивото на хормоните. Косопадът също спира.
Поликистозни яйчниците. Статистиката сочи, че около 6% от жените страдат от този проблем. Той се характеризира с небалансирано ниво на женските полови хормони. Симптомите са различни – акне, кисти на яйчниците, косопад и др. Съществува голямо разнообразие от медикаменти, които се използват за лечение.
Кожни проблеми. Някои състояния на кожата също могат да предизвикат косопад. Сред тях са себореен дерматит и псориазис. Лечението е дълго и не винаги ефективно, но ако спазвате точните инструкции на лекаря, ще може да се справите с неприятните проблеми.
Анемия, стрес или драстично отслабване. Всички те могат да причинят сериозен косопад особено при жените. Доказано е, че 70% от дамите, изложени на силен стрес, губят косата си.

За красива коса Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Арганово масло 500 mg

Коментари (2)

    • Мария Енчева00
    • 2011-11-21 19:43:45
    всяка есен косата ми капе ужасно много, сега пак - навсякъде в къщи е във косми, идва ми да подстрижа доста късо, омръзна ми
    • Ревита
    • 2011-11-22 09:13:20
    Мария, защо не опитате с Брилиянт лук? Получаваме страхотни отзиви за него.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.