×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Отслабване с усмивкаАко можеше да се отслабне с 1 хапче, сигурно на листовката под “странични ефекти” щеше да пише – “загуба на пари,” “нервност и избухливост”, “загуба на приятели”... Да отслабнеш не е лесно и почти всяка дама знае това. За съжаление жените, които се подлагат на диета често не осъзнават как се променя животът им след като са ограничили храненето. В повечето случаи диетата не засяга само тях, но и околните. Тя се отразява върху целия им ритъм на живот. Ще ви помогнем да осъзнаете какви грешки не бива да допускате, докато сте на диета.

Отслабвайте, но не губете приятели!
Забелязали ли сте, че в повечето случаи, когато започнете нова диета приятелите ви се отдръпват от вас? Причината е, че в повечето случаи ставате нервни, раздразнителни и направо непоносими. Това се дължи на факта, че с рязкото намаляване на калории спада и нивото на хормона серотонин – хормона на щастието. За да се предпазите от този капан на диетите, трябва да избягвате хранителните режими, при които напълно изключвате въглехидратите или мазнините например. От значение е да поемате по-малко, но балансирано от всички групи храни – белтъчини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали. Ако напълно забравите дори за една от тях, нивото на серотонин ще падне рязко. Небалансираното хранене ще доведе и до колебания в кръвната ви захар, което от своя страна е причина да сте нервни и раздразнителни на целия свят. Диетолози съветват по време на диетата да приемате Омега-3 мастни киселини, които лесно ще се преборят с депресията и лошото настроените.

Отслабвайте, но не губете парите си!
Когато сте на диета, очаквате стомахът ви да е празен, но не и портфейла. Въпреки това обаче изследване на американски учени показва, че хората, които са на диета дават почти 30% повече пари за храна. Решението е да ядете по-малко месо. Диетолозите са на мнение, че повечето хора консумират прекалено много месо, а което е един от най-скъпите продукти. То е и източник на излишни калории и наситени мазнини. Запълнете празнината като обръщате внимание повече на богатите на фибри храни като фасула, овесените ядки, кафявия ориз.

Отслабвайте, но не губете време!
Наскоро публикуван проучване сочи, че 41% от жените на възраст между 20 и 50 години нямат достатъчно време да се хранят здравословно. Повечето от тях хапват нещо на крак, а вечер са прекалено уморени, за да се занимават с готвене. Специалистите съветват събота и неделя да планирате седмичното си меню и да купувате повече от необходимите продукти. "Когато се чудите какво да ядете за обяд, най-често посягате към най-нездравословното и най-калоричното, което е наблизо. Ако имате стриктен план за хранене, по-лесно ще се организирате", обяснява д-р Елизабет Рацини, основател на клиника по диетология в Кливланд (САЩ).

Отслабвайте, но не губете начина си на живот!
Постоянно гледате талията си, качвате се на кантара, наблюдавате всяка промяна, която се случва с вас... Колко дълго може да продължи това? Ако сте заложили на бързодействаща диета, най-вероятно ефектът ще е минимален. След като приключите скоро ще възвърнете килограмите си. Много жени променят напълно начина си на живот по време на отслабването, но след това не могат да спазват този режим. Те почти не се хранят, не излизат никъде, защото нямат сила или страдат от главоболие и раздразнителност. Подобна диета няма почти никакъв ефект. Съвсем скоро ще забележите, че връщате килограмите си със страшна скорост. От значение е да промените начина си на мислене – да се храните здравословно, да наблягате повече на плодовете и зеленчуците, да поемате повече витамини и минерали, да спортувате и да се опитате да засилите метаболизма.

 

 

 

 

Коментари (3)

    • rally arnaudova
    • 2013-06-24 11:05:51
    Искам да попитам каква е разликатамежду малиновите кетони които предлагате Вие и тези на други сйтове, защото от другите изпих 2 опаковки и освен, че апетита ми се увеличи, не успях и да отслабна нито санатиметър или килограм
    • Ревита
    • 2013-06-24 15:52:51
    Здравейте, Благодарим Ви за проявения интерес към нашите продукти. Не бихме искали да коментираме продукти, които се внасят от други фирми, тъй като не разполагаме с достатъчно информация. Продуктите, които Ревита предлага, са висококачествени, с гарантиран и ясен произход, както и с нужния надежден контрол по време на цялостния производствен и следпроизводствен процес. Ние представляваме единствено доказани производители на добавки,които притежават нужните сертификати за качество и са обект на стриктен контрол. Относно резултатите - те са твърде индивидуални и зависят както от качеството на продукта и концентрацията на активното вещество,така и Вашите индивидуални физиологични особености. От изключително значение за положителен резултат от приема на добавките е и балансираното хранене и добрата двигателна култура. За допълнителни въпроси оставаме на Ваше разположение! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Пепа Нерсесян
    • 2014-01-27 09:02:45
    Току-що си поръчах продукта , който ми дава надежда за сваляне на толкова досадните -6-7кг,надявайки се щом е изцяло натурален да не оказва някакво негативно влияние върху колита и гастрита ми. Само да Ви кажа, че възрастта ми е 57г., знам че всеки кг се сваля много по-трудно, отколкото на младини, но наистина се надявам макар и бавно да започне отслабването ми. И най-вече моля Ви, имате ли поглед върху това че няма йо-йо ефект! Хубав ден !

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.